Η «bella diva» Παπακώστα

Η «bella diva» Παπακώστα

Άριστες εντυπώσεις άφησε η Κατερίνα Παπακώστα στους ξένους αξιωματούχους της γενικής συνέλευσης της οικονομικής συνεργασίας Ευξείνου Πόντου με την βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας να εισπράττει τα κομπλιμέντα των παρευρισκομένων για την εντυπωσιακή της εμφάνιση, όπως αναφέρει ο Βηματοδότης.

Διαβάστε:

«Το τι κομπλιμέντα εισέπραξε η κυρία Κατερίνα Παπακώστα από τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης της Οικονομικής Συνεργασίας Ευξείνου Πόντου δεν περιγράφεται. Αλλά μη νομίζετε ότι δεν υπήρξε και η κατάλληλη προετοιμασία εκ μέρους της, όχι μόνο για να εισπράξει κομπλιμέντα από Τούρκους, Ρώσους, Ουκρανούς, Σέρβους κ.ά. αλλά και για να εκλεγεί πρόεδρος της Συνέλευσης, κάτι που κατάφερε με ποσοστά… Τσαουσέσκου.

Πρώτα απ’ όλα ανανέωσε τη βαφή στα μαλλιά της, τα έκοψε, φόρεσε ένα αέρινο ασπρόμαυρο ταγέρ, έβαλε τα δεκάποντα παπούτσια της και εφόρμησε! Εν συνεχεία έκανε τις διερμηνείς να αισθανθούν άβολα, αφού μιλούσε στους Τούρκους άψογα τουρκικά («μπουγιούκ φάτζια» τους έλεγε, δηλαδή «μεγάλη συμφορά», για το δυστύχημα στο ορυχείο). Με άλλους μιλούσε γαλλικά, ιταλικά και σπασμένα… ρωσικά. Στους Ρώσους ανακοίνωσε ότι θα εισηγηθεί στον Πρόεδρο της Βουλής να γίνουν κάποια μαθήματα ρωσικής στους βουλευτές, με τους Αζέρους είχε άλλη σχέση.

Ο αντιπρόσωπός τους έμεινε κατενθουσιασμένος από την Κατερίνα, την προσφωνούσε συνεχώς… bella diva και της χάρισε μια μεταξωτή πανάκριβη πασμίνα. Αλλοι της χάρισαν απλώς τα σήματα των κοινοβουλίων τους. Και η Κατερίνα τι δώρα τούς έκανε; Γκραβούρες Ελλήνων ζωγράφων και από ένα μπουκαλάκι ελληνικό ελαιόλαδο στον καθένα».

Πηγή: tovima.gr

 

Διαβάστε επίσης:

Υποδοχή με ούζο… Σαμαρά

Μήνυμα στήριξης του καραμανλικού μπλοκ στον Σαμαρά

Εκλογικό επίδομα στα στελέχη του Λιμενικού Σώματος

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ