BINTEO-Νικήτας Κακλαμάνης: “Απαράδεκτη η Τρέμη”

BINTEO-Νικήτας Κακλαμάνης: “Απαράδεκτη η Τρέμη”

Σκληρή κριτική έκανε ο Νικήτας Κακλαμάνης στη δημοσιογράφο του Mega Όλγα Τρέμη όχι μόνο επειδή δεν τον κάλεσε στο πάνελ της εκπομπής για τις εκλογές της Αθήνας αλλά και γιατί όπως είπε ο κ.Κακλαμάνης προέβλεψε το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών.

«Θεωρώ απαράδεκτη τη συμπεριφορά της κυρίας Τρέμη η οποία δεν με κάλεσε» είπε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Σκάι. «Με ενόχλησε το κλείσιμο της εκπομπής της που είπε “Μα μην τσακώνεστε τώρα, είναι σίγουρο ότι δύο από τους τρεις σας θα είναι την ερχόμενη εβδομάδα εδώ για να τα ξαναπούμε”. Δηλαδή η κα Τρέμη έβγαλε στην ουσία το αποτέλεσμα…» σχολίασε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων και απείλησε: «Δεν θα το αφήσω έτσι αυτό το θέμα εγώ, θα τελειώσουν οι εκλογές… κι εγώ είμαι και βουλευτής, θα τα πούμε και στη Βουλή».

Δεν σταμάτησε όμως εκεί. Κατηγόρησε τη δημοσιογράφο ότι «εξαργύρωνε γραμμάτιο» με αυτή τη συμπεριφορά επειδή πριν από λίγες ημέρες ο σύζυγός της διορίστηκε πρόεδρος στο Ωνάσειο: «Αν ήθελα να γίνω πιο δεικτικός θα έλεγα να δείτε ποιος διορίστηκε πρόεδρος πριν από μια εβδομάδα στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο, να γιατί έπρεπε να εξαργυρώσει το γραμμάτιο η κα Τρέμη».

 

Δείτε το βίντεο

 

Διαβάστε επίσης

ΒΙΝΤΕΟ-Κακλαμάνης:”Ηλία, πού είναι οι κασέτες;”

Κακλαμάνης:Κατανοούμε τον πανικό του Σπηλιωτόπουλου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ