Αβραμόπουλος: Αυτοδημιούργητος ο Κουμουτσάκος

Αβραμόπουλος: Αυτοδημιούργητος ο Κουμουτσάκος

Με θερμά λόγια για το πρόσωπο του Γιώργου Κουμουτσάκου, μίλησε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος σε εκδήλωση του υποψηφίου για την Περιφέρεια Αττικής, στον Ναυτικό Ομιλο Βουλιαγμένης.

Ο υπουργός αναφέρθηκε στην πορεία του κ. Κουμουτσάκου, επισημαίνοντας ιδιαίτερα τη θητεία του στην ευρωβουλή. «Ισως είναι ο ευρωβουλευτής με τη μεγαλύτερη συνεισφορά στη διαδικασία του ευρωκοινοβουλίου, άρα φέρνει μαζί πλέον στην προίκα του, την οποία καταθέτει σήμερα στην προοπτική της νέας του θέσεως, τη γνώση, την εμπειρία της Ευρώπης» είπε ο κ. Αβραμόπουλος, σύμφωνα με τον οποίο, μετά τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις που έγιναν ο περιφερειάρχης θα διαδραματίσει τον σημαντικότερο ρόλο για κάθε Περιφέρεια.

«Αυτό σημαίνει ότι έχει στα χέρια του δύναμη, εξουσίες, χρήμα, το ΕΣΠΑ, το οποίο κατά 70% έχει πάει στην ελληνική Περιφέρεια» δήλωσε και πρόσθεσε: «Μέχρι τώρα η πολιτική, που ασκήθηκε, ήταν τεχνοκρατική και γραφειοκρατική. Σήμερα η Περιφέρεια είναι σε εγκατάλειψη».

Ο κ. Αβραμόπουλος σημείωσε ότι ο κ. Κουμουτσάκος δεν προέρχεται ούτε από κομματικό σωλήνα, ούτε από τζάκι, «είναι ένας αυτοδημιούργητος άνθρωπος που κουβαλάει τις αξίες του, τις ιδέες του. Ένας πολίτης ο οποίος φιλοδοξεί να υπηρετήσει την κοινωνία όπως έτσι πρέπει να είναι οι πολιτικοί στην πράξη και οι εκπρόσωποι της κοινωνίας στον χώρο της πολιτικής».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ