ΒΙΝΤΕΟ-Καμμένος: Το ΠΑΣΟΚ δεν θα ξαναμπεί στη Βουλή…

ΒΙΝΤΕΟ-Καμμένος: Το ΠΑΣΟΚ δεν θα ξαναμπεί στη Βουλή…

Βολές κατά της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, στην τηλεοπτική του συνέντευξη στον ΑΝΤ1, αποκλείοντας, παράλληλα, οποιοδήποτε ενδεχόμενο συνεργασίας με αυτά τα κόμματα, καθώς, όπως είπε, και «με τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής».

Μεταξύ άλλων, ο κ. Καμμένος εκτίμησε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν θα ξαναμπεί στη Βουλή, ενώ έκανε λόγο για ακροδεξιά στοιχεία μέσα στη ΝΔ.

«Η ΝΔ έχει συρρικνωθεί, γιατί δεν είναι ΝΔ. Τα στελέχη τα οποία έχει στην πρώτη γραμμή ο κ. Σαμαράς δεν θα μπορούσαν να περάσουν την πόρτα ούτε του Καραμανλή ούτε του Μητσοτάκη ούτε κανενός. Μιλάμε για τον πρώην αρχηγό της ΕΠΕΝ, για ανθρώπους που διαφήμιζαν βιβλία σε σχέση με την αμφισβήτηση του ολοκαυτώματος. Μιλάμε για ακροδεξιά στοιχεία τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με την ιδεολογία της ΝΔ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επίσης, ο κ. Καμμένος υπογράμμισε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έχουν συγκεκριμένη κυβερνητική πρόταση. Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων προτείνει 8% φορολογία πλαφόν, διαγραφή του απεχθούς και επονείδιστου χρέους και στάση πληρωμών στα τοκοχρεολύσια.

Δείτε τα βίντεο από τον ΑΝΤ1:

 

 

Διαβάστε επίσης:

Τα… 100 παγάκια στο αναψυκτικό του Άδωνι

ΦΩΤΟ-Ο Σαμαράς για τη “Νέα Ελλάδα”

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ