ΒΙΝΤΕΟ-Ο Μαρινάκης για όλους και για όλα «στον ενικό»

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Μαρινάκης για όλους και για όλα «στον ενικό»

 

Για όλους και για όλα μίλησε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «στον ενικό» ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Πειραιά με το συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρθηκε στην απόφασή του να ασχοληθεί με την πολιτική,  στο όραμά του για τον Πειραιά, στον Νίκο Μιχαλολιάκο,  αλλά και στη συνάντηση του με την Ρένα Δούρου, ενώ αποκάλυψε ποιον θα στηρίξει στο δεύτερο γύρο στην περίπτωση που δεν περάσει ο Γιάννης Μώραλης.

«Δεν επιτρέπεται μια πόλη όπως είναι ο Πειραιάς, που είναι το κέντρο της ναυτιλίας, που δέχεται εκατομμύρια τουρίστες κάθε χρόνο, που έχει αυτές τις φυσικές ομορφιές, να μην μεγαλουργεί και να μένει πίσω», είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

«Είναι κάτι που ενοχλεί ιδιαίτερα γι’ αυτό και βγήκα μπροστά», ανέφερε χαρακτηριστικά , ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν έχει άλλες πολιτικές φιλοδοξίες.

Ερωτηθείς τι θα πράξει στην περίπτωση που το δίδυμο στο δεύτερο γύρο των εκλογών είναι Μιχαλολιάκος-Δρίτσας, ο Βαγγέλης Μαρινάκης απάντησε: «Δεν θα το σκεφτόμουν δεύτερη φορά. Αν συγκρίνεις το επίπεδο των δεύτερων ανθρώπων, θα ψήφιζα χωρίς δεύτερη σκέψη τον κ. Δρίτσα».

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Πειραιά αναφερόμενος στη συνάντησή του με την Ρένα Δούρου, είπε ότι βρέθηκε σε μια ταβέρνα που ήταν και εκείνη. «Χαιρετηθήκαμε και μιλήσαμε για πέντε λεπτά. Δεν είναι και ποινικό αδίκημα να μιλήσεις με την υποψήφια περιφερειάρχη για πέντε λεπτά για τα προβλήματα που απασχολούν την πόλη μας», τόνισε.

 

 

Δείτε το βίντεο από το STAR:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ