Κόντρα Σκουρλέτη-Κεδίκογλου

Σκουρλέτης: Εμφυλιοπολεμική ρητορεία υιοθετεί ο Πρωθυπουργό-Κεδίκογλου: Να σταματήσουν τις ανοησίες στον ΣΥΡΙΖΑ

Ο Πάνος Σκουρλέτης απαντώντας στις δηλώσεις του Αντώνη Σαμαρά τον κατηγόρησε ότι υιοθετεί μεθόδους διαστρέβλωσης και μια εμφυλιοπολεμική ρητορεία λίγες μέρες πριν τις εκλογές, αποφεύγοντας τον απευθείας διάλογο για τις θέσεις του.

Αναλυτικά η δήλωση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ,

«Όταν ένας πρωθυπουργός υιοθετεί μεθόδους μονταζιέρας, διαστρέβλωσης και μια εμφυλιοπολεμική ρητορεία λίγες μέρες πριν τις εκλογές, αποφεύγοντας τον απευθείας διάλογο για τις θέσεις του, το μόνο που μπορούμε να συμπεράνουμε είναι πως έχει αρχίσει να συμπεριφέρεται ως η αυριανή ανεύθυνη αντιπολίτευση.

Δεν θα ακολουθήσουμε τον κ. Σαμαρά, θα μιλάμε για τα προβλήματα της κοινωνίας, θα αποκαλύπτουμε την καταστροφική πολιτική του, θα καταθέτουμε τις προτάσεις μας για τη σωτηρία της χώρας.

Κύριε Σαμαρά είστε η Ελλάδα τους χθες που φεύγει».

Κεδίκογλου: Να σταματήσουν τις ανοησίες στον ΣΥΡΙΖΑ

Ο Σίμος Κεδίκογλου απαντώντας στις δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνου Σκουρλέτη, έκανε λόγο για «ανοησίες» και κάλεσε εκ νέου την αξιωματική αντιπολίτευση να δώσει εξηγήσεις για τις δηλώσεις Γλέζου.

Αναλυτικά η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου,

«Όλη η Ελλάδα ξέρει ποια είναι η ανεύθυνη αντιπολίτευση. Ας αφήσει, λοιπόν, τις ύβρεις ο κ. Τσίπρας μέσω του Εκπροσώπου του και ας απαντήσει επί της ουσίας:

– Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ  δεν αποδοκίμασε ακόμα την θέση Γλέζου, περί «αναγκαστικού εσωτερικού δανεισμού», που  ισχυρίζεται ότι αποτελεί και την επίσημη θέση του κόμματός του;

-Έτσι  σκέπτεται  να χρηματοδοτήσει  ο κ. Τσίπρας την Ελληνική οικονομία;

-Αντιλαμβάνεται τι επιπτώσεις έχει για τη σταθερότητα της Ελληνικής οικονομίας μόνο και μόνο η αναφορά σε «αναγκαστικό εσωτερικό δανεισμό» ;

Ας καταλάβουν στον ΣΥΡΙΖΑ ότι πάνω από τις όποιες κομματικές επιδιώξεις του κ. Τσίπρα, υπάρχει η Ελλάδα ! Γι αυτό ας σταματήσουν αμέσως τις ανοησίες τους».

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ