ΒΙΝΤΕΟ-Άγριος καβγάς Πιπιλή-Κασσή

ΒΙΝΤΕΟ-Άγριος καβγάς Πιπιλή-Κασσή

 

Κόντρα ξέσπασε μεταξύ της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας, Φωτεινής Πιπιλή και του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλη Κασσή, με αφορμή το θέμα που έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες με τις λαϊκές αγορές.

Η κ. Πιπιλή, τόνισε ότι το συγκεκριμένο νομοσχέδιο που αφορά το θέμα των λαϊκών αγορών πρέπει να αποσυρθεί από την βουλή κα να επανέλθει αμέσως μετά τις ευρωεκλογές, ενώ λίγο νωρίτερα είχε επισημάνει ότι βουλευτές του «κυβερνητικού εταίρου» έπεσαν από τα σύννεφα όταν πληροφορήθηκαν τις καταγγελίες του κ. Σκορδά για τις λαϊκές αγορές.

Η αντίδραση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, ήταν άμεση, λέγοντας «ψάχνω ένα σαπούνι να πλυθώ, προκειμένου ως πασόκος να βγάλω τη βρωμιά από πάνω μου. Εγώ δεν είπα τίποτα περισσότερο από τη θέση του ΠΑΣΟΚ και την είπα από το Βήμα της Βουλής. Αν ανά δύο μέρες αλλάζω γνώμη, είναι γιατί μετά από διαβουλεύσεις, συμφώνησα ότι κάποια πράγματα που περιλαμβάνονται στο νομοσχέδιο είναι σωστά».

Από την πλευρά της κ. Πιπιλή, απαντώντας στον Μιχάλη Κασσή, υπογράμμισε ότι τον «παλιό πασόκο» κι αν τον πλένεις, το σαπούνι σου χαλάς.  

Δείτε το βίντεο του ΣΚΑΪ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ