Βενιζέλος: Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι ούτε τσόντα ούτε ουρά

Βενιζέλος: Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι ούτε τσόντα ούτε ουρά

 

«Το ΠΑΣΟΚ του οποίου έχω την τιμή να ηγούμαι και η Ελιά στην οποία συμμετέχουμε δεν είναι ούτε τσόντα ούτε ουρά, δεν πάει να αθροίσει τα ποσοστά για να καλύψει κενά. Είναι ο πυλώνας αυτής της προσπάθειας και αν δεν έχουμε τη στήριξη του ελληνικού λαού, την κατανόησή του, φυσικά δεν μπορούμε να αναλάβουμε βάρη που ιστορικώς δεν μας αναλογούν από ένα σημείο και μετά”, δήλωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, σε δήλωση που έκανε μετά τη συνάντηση που είχε με τον Γενικό Γραμματέα του Αραβικού Συνδέσμου.

Την ίδια στιγμή, ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι «το στοίχημα αυτών των πολλαπλών εκλογικών διαδικασιών που θα έχουμε στις 18 και 25 Μαϊου είναι κατά βάθος η κυβερνητική σταθερότητα αλλά και ο σταθερός στρατηγικός προσανατολισμός της χώρας, που βαδίζει στην έξοδο από την κρίση και θα ήταν πραγματικά κρίμα τώρα που αρχίσαμε την έξοδο, αυτό να διασαλευθεί, να τεθεί υπό αμφισβήτηση για λόγους αμιγώς πολιτικούς».

Παράλληλα, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ και τόνισε ότι η στρατηγική της εφόδου που επιχείρησε ο ΣΥΡΙΖΑ, απέτυχε. «Δεν πάμε σε εκλογές δημοψήφισμα και οι έρευνες λένε ότι η μεγάλη πλειονότητα των πολιτών θέλει σταθερότητα και ασφάλεια για να βγούμε πράγματι από την κρίση και το μνημόνιο” σημείωσε και πρόσθεσε αιχμηρά:«Κάποιοι βέβαια κλαίνε και οδύρονται που βγαίνουμε από την κρίση και το μνημόνιο».

«Το στοίχημα – είπε ο κ. Βενιζέλος- πρακτικά δεν είναι αν θα είναι πρώτη η ΝΔ ή ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά η κυβερνητική σταθερότητα συνολικά και πυλώνας της σταθερότητας είναι η δημοκρατική παράταξη, το ΠΑΣΟΚ, η Ελιά, που κουβαλάει το βάρος από την αρχή, επί 4,5 ολόκληρα χρόνια» και πρόσθεσε ότι «δεν είναι δίκαιο, σωστό και λογικό κάποιοι να χρεώνονται ένα μεγάλο κόστος και να μην πιστώνονται αυτά που αναλογικώς δικαιούνται να πιστωθούν τώρα που η χώρα έχει αρχίσει την έξοδο από την κρίση».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ