Γιάννης Καράμπελας: “Προσκλητήριο για τη διεύρυνση της ΝΔ”

Γιάννης Καράμπελας: “Προσκλητήριο για τη διεύρυνση της ΝΔ”

Κάλεσμα απευθύνει ο βουλευτής Βοιωτίας κ. Γιάννης Καράμπελας στη νυν αντιπεριφερειάρχη του Κλέαρχου Περγαντά και στελέχους του ΠΑΣΟΚ, Φανή Παπαθωμά καθώς επίσης και στον πρώην βουλευτή Βοιωτίας με τη Ν.Δ. και στελέχους του κόμματος ¨ΝΕΑ ΜΕΡΑ” κ. Μιχάλη Γιαννάκη, να εγγραφούν στη Νέα Δημοκρατία.

Αφορμή στάθηκε η υποψηφιότητα της κας Παπαθωμά ως αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας στο πλευρό του εκλεκτού της Ν.Δ για τη Στερεά Ελλάδα, κ. Κώστα Μπακογιάννη καθώς και η υποψηφιότητα του κ. Γιαννάκη, επίσης ως αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας με τον συνδυασμό του πρώην υπουργού με τη Ν.Δ., κ. Θανάση Γιαννόπουλου.

Όπως υποστηρίζει ο κ. Καράμπελας, “το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει η κα Παπαθωμά για να μην προκαλείται σύγχυση στους πολίτες της Βοιωτίας, θα ήταν να έρθει στη Ν.Δ.” , ενώ αντίστοιχα για τον κ. Γιαννάκη θεωρεί πως “ απώτερος στόχος του είναι να καταγραφούν τα ποσοστά των περιφερειακών εκλογών από τη “ΝΕΑ ΜΕΡΑ” ώστε να διαπραγματευτεί με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας “.

Εξάλλου σημειώνει πως “τώρα που ψηφίσαμε όλα τα μη δημοφιλή νομοσχέδια και τα δύσκολα μέτρα για τους πολίτες, υπάρχει πεδίο δόξης λαμπρό εντός της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης, για τους μαθημένους στα εύκολα”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ