Κρεμαστινός: Είναι θέμα προβληματισμού του εκλογικού σώματος

Κρεμαστινός: Είναι θέμα προβληματισμού του εκλογικού σώματος

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ μιλώντας στον realfm 97,8 και την εκπομπή της Κάτιας Μακρή απάντησε, μεταξύ άλλων, στο ερώτημα αν συμφωνεί με την άποψη ότι τίθεται θέμα κυβερνητικής σταθερότητας, εάν η Ελιά δεν λάβει ικανοποιητικό ποσοστό στις ευρωεκλογές

«Το πρώτιστο έργο του ΠΑΣΟΚ, της Ελιάς, όπως θέλετε πέστε το, είναι αυτή τη στιγμή να μην αμφισβητηθεί η σταθερότητα της χώρας και της κυβέρνησης, αλλά βασικά της χώρας. Εάν λοιπόν ο κόσμος δεν θέλει τη σταθερότητα, έχει δύο τρόπους να το αποδείξει. Ο ένας είναι να αποδυναμώσει τη Ν.Δ. και ο άλλος είναι να αποδυναμώσει το ΠΑΣΟΚ, δεδομένου ότι η κυβέρνηση αυτή τη στιγμή είναι δικομματική και στηρίζεται στα δύο αυτά κόμματα. Είναι λοιπόν πάρα πολύ κατανοητό και σαφές ότι δεν είναι θέμα εκβιασμού του εκλογικού σώματος, αλλά είναι θέμα προβληματισμού του εκλογικού σώματος, ότι αν θέλει αυτή η κυβέρνηση να συνεχίσει πρέπει σ’ αυτά τα δύο κόμματα να τους δώσει την ίδια δύναμη που είχαν στις εκλογές τις κανονικές», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κρεμαστινός.

Στην επισήμανση αν εννοεί ότι ο πήχης για το ΠΑΣΟΚ είναι το 12% των εθνικών εκλογών του Ιουνίου ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ σημείωσε: «Αυτό δεν είναι ο πήχης. Είναι το επιθυμητό αποτέλεσμα. Και για τη Ν.Δ. το αντίστοιχο είναι αυτό που πήρε τότε, το 27-28%. Γιατί το λέω αυτό; Γιατί ήταν ένα αποτέλεσμα διλημματικό, δηλαδή το 18% της μίας φοράς έγινε την επόμενη 28%. Τι ήταν αυτό; Ένα διλημματικό ποσοστό. Παρ’ όλα αυτά πρέπει τουλάχιστον η Ν.Δ. να κυμανθεί στο 20% που είναι η πραγματική της βάση και το ΠΑΣΟΚ να κυμανθεί περί το 10-12% που είναι το δικό του ποσοστό».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ