ΒΙΝΤΕΟ-Κόντρα Κοππά-Πατριανάκου για Καραμανλή και Παπανδρέου

ΒΙΝΤΕΟ-Κόντρα Κοππά-Πατριανάκου για Καραμανλή και Παπανδρέου

Έντονη αντιπαράθεση είχαν η Φεβρωνία Πατριανάκου και η Μαριλένα Κοππά με αφορμή τις πολιτικές που εφάρμοσαν οι κυβερνήσεις Καραμανλή και Παπανδρέου, με δηλώσεις τους στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

Αφορμή στάθηκε η τοποθέτηση του Παντελή Καψή αναφορικά με την εκτόξευση των ελλειμμάτων κατά την περίοδο διακυβέρνησης Καραμανλή, η οποία προκάλεσε την αντίδραση της Μαριλένας Κοππά.

«Ο Καραμανλής βολικά σιωπά στην Ραφήνα όταν γκρεμίζεται όλος ο κόσμος γύρω μας», είπε η υποψήφια ευρωβουλευτής με την Δημοκρατική Αριστερά με την Φεβρωνία Πατριανάκου να απαντάει, «ενώ ο κ. Παπανδρέου κάνει κωπηλασία και διακοπές».

Παράλληλα, η κ. Κοππά εκτίμησε ότι το μεσοπρόθεσμο θα οδηγήσει σε νέα μέτρα και κατηγόρησε εκ νέου τον Κωνσταντίνο Καραμανλή για τα ψευδή στατιστικά στοιχεία και τον εκτροχιασμό των ελλειμμάτων που οδήγησαν την χώρα στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

«Πάνω στο πτώμα κάνετε λαϊκισμό κ. Πατριανάκου; Ο κ. Καραμανλής δεν κατέστρεψε την χώρα; Το ΠΑΣΟΚ έβαλε την χώρα στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο; Καμία αιδώς», τόνισε η κ. Κοππά προκαλώντας την αντίδραση της βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας.

«Όλοι θυμόμαστε την εικόνα με τις βαρκούλες και το μνημόνιο», απάντησε η κ. Πατριανάκου.

 

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ