ΒΙΝΤΕΟ-”Αρπάχτηκαν” Κωνσταντινόπουλος-Μαχαίρας

ΒΙΝΤΕΟ-”Αρπάχτηκαν” Κωνσταντινόπουλος-Μαχαίρας

Κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο και στον εκπρόσωπο Τύπου της ΔΗΜΑΡ, Χρήστο Μαχαίρα με αφορμή τις ευρωεκλογές και την Ελιά.

Η φράση του κ. Μαχαίρα ότι στο ΠΑΣΟΚ «λέτε ψηφίστε μας για να μην πέσει ο Σαμαράς» προκάλεσε την αντίδραση του κ. Κωνσταντινόπουλου ο οποίος του απάντησε: «Είναι πολιτικά ελεεινό αυτό που κάνετε».

«Προσέξτε τις εκφράσεις σας. Δεν περνάνε αυτά στον κόσμο σας. Ο κόσμος σας έχει εξοργιστεί. Είστε επαγγελματίες υβριστές», τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ και συμπλήρωσε:

«Την μία μέρα μας κάνετε προτάσεις συνεργασίας και τη δεύτερη μας λέτε ελεεινούς και παράσιτα. Το πρόταγμα που βάζει το ΠΑΣΟΚ αυτή τη στιγμή στο εκλογικό τραπέζι στον κόσμο της κεντροαριστεράς είναι “ψήφισέ με για να μην πέσει η κυβέρνηση”».

«Εγώ καταλαβαίνω το πρόβλημα του κ. Μαχαίρα γιατί δεν είναι  μέσα στην κυβέρνηση», απάντησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ και ο κ. Μαχαίρας του είπε:

«Ο πολιτικός διάλογος θέλει ποιότητα και τον έχετε ποδοπατήσει ως χώρος μέρες τώρα και την ίδια ώρα επανέρχεστε με προσκλήσεις συνεργασίας. Εμείς είμαστε περήφανοι που μπήκαμε στην κυβέρνηση γιατί η χώρα ήταν με το ένα πόδι στην ουσιαστική χρεωκοπία και είμαστε περήφανοι που βγήκαμε από την κυβέρνηση γιατί ο κ. Σαμαράς και ο κ. Βενιζέλος έκαναν χαρτοπόλεμο την προγραμματική συμφωνία».

«Δεν είμαι της γνωστής παροιμίας να ψοφήσει η κατσίκα του διπλανού μας. Εμείς θέλουμε να βγάλετε υποψήφιο ευρωβουλευτή αλλά το κακό για εσάς θα είναι ότι θα βγάλετε έναν ΠΑΣΟΚο ευρωβουλευτή», σημείωσε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

 

Δείτε τα βίντεο από το MEGA

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ