ΒΙΝΤΕΟ-Κουβέλης: Όχι στη συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ

ΒΙΝΤΕΟ-Κουβέλης: Όχι στη συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ

«Όχι» στη συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ όσο συνε��ίζει να είναι στρατηγικά ενταγμένο σε μία συνεργασία με τη Ν.Δ. είπε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, με δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, τόνισε μεταξύ άλλων ότι «όσο το ΠΑΣΟΚ συνεχίζει να είναι στρατηγικά ενταγμένο σε μία συνεργασία με τη Ν.Δ δεν συνεργαζόμαστε».

«Η Κεντροαριστερά ή θα είναι προοδευτική ή δεν θα υπάρξει», σημείωσε.

Αναφορικά με τις προαναγγελθείσες πρωτοβουλίες του για ανασύνθεση της Κεντροαριστεράς μετά τις ευρωεκλογές και δεδομένου του αποκλεισμού του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Κουβέλης δήλωσε ότι οι κεντροαριστερές δυνάμεις «είναι διάσπαρτες αλλά παρούσες».

Όπως ανέφερε, η Κεντροαριστερά δεν ασφυκτιεί στην προσπάθεια της Ελιάς, που δεν είναι άλλη από το ΠΑΣΟΚ και κάποιους άλλους ελάχιστους.

Τέλος, σχολιάζοντας τις ερμηνείες που έχουν δοθεί για την κοινή του εμφάνιση με τον Γιώργο Παπανδρέου στην παρουσίαση του βιβλίου της Μαριλένας Κοππά, ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς τόνισε: «Η ταραχή ήταν του ΠΑΣΟΚ τους αφήνω να κουβαλάνε στο μυαλό τους Λαιστρυγόνες και Κύκλωπες».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ