ΒΙΝΤΕΟ-Κόντρα Στουρνάρα-Δραγασάκη για το “whatever it takes”

ΒΙΝΤΕΟ-Κόντρα Στουρνάρα-Δραγασάκη για το “whatever it takes”

Ο προεδρεύων στη σημερινή συνεδρίαση της Βουλής, Ιωάννης Δραγασάκης, πριν ξεκινήσει η διαδικασία ζήτησε τον λόγο επί προσωπικού για να ζητήσει εξηγήσεις από τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, ο οποίος είχε κάνει δηλώσεις για τη φράση “whatever it takes”.

«Διαβάζω ότι είπατε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δύο απόψεις για το ευρώ» ανέφερε ο κ.Δραγασάκης. «Είπατε ότι “ο ΣΥΡΙΖΑ δια στόματος Δραγασάκη μας είπε ότι εκτός από τις δύο αυτές εναλλακτικές, υπάρχει και ο δρόμος του δημοψηφίσματος. Τι άλλο θα ακούσουμε κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ”. Που ο Δραγασάκης μίλησε για δημοψήφισμα για δραχμή ή ευρώ;» ρώτησε τον υπουργό και συνέχισε: «Αν μου πείτε ότι το διαβάσατε στις εφημερίδες θα σας πω ότι οι εφημερίδες γράφουν ό,τι θέλουν…»

Απαντώντας ο υπουργός Οικονομικών υποστήριξε ότι «σε όλο τον Τύπο σήμερα και στα blogs αναπαράγεται αυτό και μάλιστα είπατε «whatever it takes». Όλοι ερμήνευσαν και είπαν ότι υπαινίσσεστε ότι θα γίνει και δημοψήφισμα.»

Με ένταση, ο αντιπρόεδρος της Βουλής τόνισε: «Οπότε ζούμε σε ένα σύστημα που δεν κρίνει απόψεις αλλά κατασκευάζει απόψεις κατά ερμηνεία και ο υπουργός στη Βουλή δεν απαντά στην άποψη του πολιτικού αντιπάλου αλλά  στην άποψη που διάβασε στα blogs..»

Δείτε το βίντεο από τη Βουλή

 

Διαβάστε επίσης

ΒΙΝΤΕΟ- Η κόντρα Μεϊμαράκη-Δραγασάκη στη βουλή

ΤΩΡΑ-Επεισόδιο με τον γιο του Μπαλτάκου στη Βουλή

Παπαδημούλης: “Πλυντήριο” η Βουλή

ΒΙΝΤΕΟ-Γήπεδο έκαναν τη Βουλή

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ