Μώραλης: Αποφασίσαμε να βγούμε μπροστά

Μώραλης: Αποφασίσαμε να βγούμε μπροστά

 

«Όποιος περνάει από τον Πειραιά, ή ζει στον Πειραιά, βλέπει τα μεγάλα προβλήματα. Τους χώρους άθλησης που δεν υπάρχουν, την ανεργία που είναι μεγάλη, την ασχήμια της πόλης που δεν έχουμε καταφέρει να φτιάξουμε» ανέφερε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, στον χαιρετισμό που απηύθυνε κατά ετήσια εκδήλωση του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

«Αποφασίσαμε να βγούμε μπροστά. Με ένα ψηφοδέλτιο στο οποίο συμπεριλαμβάνονται σημαντικά πρόσωπα από την ιστορία του Ολυμπιακού.

Τα σημαντικότερα θα έλεγα. Προσδιορίζουν μία ιστορία 35-40 ετών! Εννοώ τον Πρόεδρο κ. Μαρινάκη, τον Πέτρο Κόκκαλη, την κα. Νταϊφά. Νομίζω είναι η νεότερη ιστορία του Ολυμπιακού.

Αλλά και άλλους ανθρώπους, άξιους, οι οποίοι αντανακλούν τον κοινωνικό ιστό της πόλης.

Θέλουμε να προσφέρουμε στον Πειραιά. Όποιος δεν είναι κακοπροαίρετος κατανοεί ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν κάτι να πάρουν από τον Πειραιά, αλλά μόνο να δώσουν» τόνισε ο κ. Μώραλης.

Στην εν λόγω εκδήλωση τιμήθηκε ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης για την κατάκτηση του 4ου συνεχόμενου πρωταθλήματος στα τέσσερα χρόνια της θητείας του.

Στην ίδια εκδήλωση οι Βετεράνοι τίμησαν τη μνήμη του θρυλικού Προέδρου του Ολυμπιακού Σταύρου Νταϊφά, που απεβίωσε τον προηγούμενο μήνα, παραδίδοντας τιμητικό έπαθλο στην κόρη του Ειρήνη Νταϊφά, υποψήφια δημοτική σύμβουλο με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής». 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ