ΒΙΝΤΕΟ-Η απάντηση του Καμίνη στον Σπηλιωτόπουλο για τον Παναθηναϊκό

ΒΙΝΤΕΟ-Η απάντηση του Καμίνη στον Σπηλιωτόπουλο για τον Παναθηναϊκό

Επίθεση στον Άρη Σπηλιωτόπουλο με αφορμή την τοποθέτησή του για την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας από τον Παναθηναϊκό εξαπέλυσε ο Γιώργος Καμίνης με δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Ο δήμαρχος Αθηναίων τόνισε πως ο κ. Σπηλιωτόπουλος υποβιβάζει τον Παναθηναϊκό με την πρότασή του για φωταγώγηση της πόλης, δίνοντας μια λάθος αντίληψη για την διοίκηση του δήμου.

«Ο κ. Σπηλιωτόπουλος βάζει τις δικές του προτεραιότητες και μας δίνει και την δική του αντίληψη για την διοίκηση που θα ασκήσει. Υποβιβάζει τον Παναθηναϊκό. Παλιά ο Παναθηναϊκός τα κύπελλα τα είχε για πρωινό».

Ο κ. Καμίνης αποκάλυψε ακόμη ότι έχει υπογράψει μνημόνιο συνεργασίας με το υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη προκειμένου να υπάρξει συνδρομή της ΕΛ.ΑΣ. στην αστυνόμευση της πρωτεύουσας μετά την «εγκληματική» ενέργεια της κατάργησης της δημοτικής αστυνομίας από την κυβέρνηση.

Παράλληλα, έκανε λόγο για υποκρισία του Άρη Σπηλιωτόπουλου στο ζήτημα της ανέγερσης του τζαμιού στην Αθήνα εκφράζοντας τις επιφυλάξεις του για την διενέργεια δημοψηφίσματος.

«Όποιος προτείνει δημοψήφισμα πρέπει να πει και τη θέση του. Να μην πετάει το μπαλάκι από εδώ και από εκεί», υπογράμμισε ο κ. Καμίνης.

Δείτε τα βίντεο του Mega.

 

 

 

 

Καλαφάτης: Ο Μπουτάρης 3,5 χρόνια… μάθαινε τη δουλειά

Σάλος με την τροπολογία για τις τηλεοπτικές εμφανίσεις των υποψηφίων

ΒΙΝΤΕΟ-Σακελλαρίδης: Όχι δημοψήφισμα για ζητήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ