ΒΙΝΤΕΟ-Γιοβανόπουλος: Γιατί έφυγα από τους Ανεξάρτητους Έλληνες

ΒΙΝΤΕΟ-Γιοβανόπουλος: Γιατί έφυγα απο τους Ανεξάρτητους Έλληνες 

Την πρώτη του εμφάνιση ως ανεξάρτητος βουλευτής έκανε στη Βουλή ο Κωνσταντίνος Γιοβανόπουλος. Ο πρώην βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων απάντησε σε όσα ακούστηκαν μετά την απόφασή του να φύγει από την κοινοβουλευτική ομάδα.

«Έχω μία σχετική φόρτιση καθώς είναι η πρώτη φορά που ανεβαίνω στο βήμα μετά την ανεξαρτητοποίησή μου από την παράταξη με την οποία εξελέγην και εισήλθα στο κοινοβούλιο», ανέφερε ο κ. Γιοβανόπουλος και πρόσθεσε:

«Θα ήθελα να διαψεύσω με τον κατηγορηματικότερο τρόπο ότι η ανεξαρτητοποίησή μου από την παράταξη των Ανεξάρτητων Ελλήνων είχε να κάνει με πιέσεις, εκβιασμούς, με εφόδους του ΣΔΟΕ στο ξενοδοχείο του πεθερού μου. Όλο αυτό ήταν ένα απίστευτο ψέμα και οφείλω να το καταθέσω έστω και από αυτό το βήμα, στη μνήμη του πεθερού μου  ο οποίος δέκα μέρες μετά την ανεξαρτητοποίηση μου συγχωρέθηκε».

«Μπορεί να ειπωθούν πάρα πολλά γιατί μπορεί κάποιος να αλλάζει και να φεύγει από το όχημα με το οποίο εισήλθε στη βουλή αλλά πάντως δεν μπορεί να προσβάλλει σε καμία περίπτωση αγώνες 50 ετών. Μία φράση με πείραξε από κοινοβουλευτικό που το μόνο που βρήκε να πει ήταν σε καλή μεριά», σημείωσε.

 

Δείτε το βίντεο:

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ