ΒΙΝΤΕΟ-Κοππά:Δεν πήγα στον ΣΥΡΙΖΑ γιατί δεν είμαι ζήτουλας

ΒΙΝΤΕΟ-Κοππά:Δεν πήγα στον ΣΥΡΙΖΑ γιατί δεν είμαι ζήτουλας

 

Δεν πήγα στον ΣΥΡΙΖΑ για δεν είμαι ζήτουλας είπε η Μαριλένα Κοππά στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «στον ενικό», απαντώντας έτσι στον Ευάγγελο Βενιζέλο ο οποίος πριν από λίγο καιρό είχε αφήσει αιχμές για πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ που συμμετέχουν στο ευρωψηφοδέλτιο της ΔΗΜΑΡ, «φωτογραφίζοντας» την ίδια.

Συγκεκριμένα, στην ερώτηση γιατί πήγε στη ΔΗΜΑΡ και όχι στον ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε: “Γιατί αντιθέτως με αυτό που υπαινίχθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και μάλιστα σε διακαναλική συνέντευξη, δεν είμαι ζήτουλας, δεν πήγα να ψάξω μια θεσούλα. Πήγα σε ένα κόμμα το οποίο πιστεύω ότι μπορεί να βοηθήσει να φτιαχτεί αυτός ο ενδιάμεσος χώρος μετριοπάθειας μεταρρύθμισης, και συναίνεσης ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και την ΝΔ”.

Η κυρία Κοππά αναφέρθηκε και στους λόγους αποχώρησής της από το ΠΑΣΟΚ, λέγοντας ότι ενημέρωσε για την απόφασή της τον Γιώργο Παπανδρέου.

“Τον ενημέρωσα για την απόφασή μου. Άκουγα το τελευταίο διάστημα ότι ο κ. Παπανδρέου με έστειλε στη ΔΗΜΑΡ. Δεν είμαι γράμμα να με στείλουν όπως κανένα άλλο στέλεχος. Είχα ένα σκεπτικό” επισήμανε, σημειώνοντας πάντως ότι ο πρώην πρωθυπουργός δεν προσπάθησε να την μεταπείσει.

“Το ΠΑΣΟΚ έχει εξελιχθεί σε συνιστώσα της ΝΔ. Νιώθει άνετα με τον κ Βορίδη, τον κ. Γεωργιάδη αλλά δεν μπορεί να συνομιλήσει με την αξιωματική αντιπολίτευση” ανέφερε χαρακτηριστικά η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΔΗΜΑΡ.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ