“Μάχη” Καμίνη-Σπηλιωτόπουλου στον β΄ γύρο

“Μάχη” Καμίνη-Σπηλιωτόπουλου στο β΄ γύρο

Σε ντέρμπι ανάμεσα στον Γιώργο Καμίνη και τον Άρη Σπηλιωτόπουλο εξελίσσεται η προεκλογική μάχη με φόντο την κάλπη του Μαΐου.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της εταιρείας VPRC, που δημοσιεύει ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής, ο εκλεκτός της ΝΔ πλησιάζει το νυν δήμαρχο και παράλληλα απομακρύνεται από τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη, με τη διαφορά μεταξύ τους να βρίσκεται στο 2,2%.

Στην ίδια έρευνα, εκτός μάχης εμφανίζεται ο Νικήτας Κακλαμάνης, ενώ πτωτική είναι η πορεία του Ηλία Κασιδιάρη, με μονοψήφιο αριθμό στην πέμπτη θέση.

Ρευστό είναι το πολιτικό σκηνικό στην πρόθεση ψήφου για τις ευρωεκλογές, καθώς το 47% των ερωτηθέντων δηλώνει αναποφάσιστο.

Στην έρευνα της VPRC, η ΝΔ προηγείται οριακά του ΣΥΡΙΖΑ με 0,4%, τρίτη δύναμη, αλλά με μειωμένα ποσοστά εμφανίζεται η Χρυσή Αυγή, η οποία ισοδυναμεί με το Ποτάμι, ενώ «εξαφανισμένη» είναι η ΔΗΜΑΡ.

Συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου για τις ευρωεκλογές στην Α΄ Αθηνών, η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 15,4%, ο ΣΥΡΙΖΑ 15,1%, η Χρυσή Αυγή 5,2%, το Ποτάμι 5,2%, η Ελιά 3,2%, το ΚΚΕ 2,7%, οι ΑΝΕΛ 2,7%, η ΔΗΜΑΡ 0,6%, ενώ «άλλο κόμμα» ψηφίζει το 3,2%.

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ