ΒΙΝΤΕΟ-Σαμπιχά: Μου έχουν γίνει προτάσεις και από άλλα κόμματα

ΒΙΝΤΕΟ-Σαμπιχά: Μου έχουν γίνει προτάσεις και από άλλα κόμματα

Στην αποκάλυψη ότι έχει δεχθεί κρούση και από άλλα κόμματα για να είναι υποψήφια προχώρησε η Σουλεϊμάν Σαμπιχά μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ.

«Μου έχουν γίνει προτάσεις από δυο κόμματα», τόνισε η κ. Σαμπιχά και διευκρίνισε πως με το ζήτημα που δημιουργήθηκε αναφορικά με την αντικατάσταση της στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ άνοιξαν μέτωπα κατά των Ρομά της περιοχής.

Παράλληλα, άφησε αιχμές για τον ρόλο του τουρκικού προξενείου και της μουσουλμανικής μειονότητας στην αντικατάσταση της λέγοντας χαρακτηριστικά, «δεν με ήθελαν επειδή η Σαμπιχά δεν είναι κάτω από την ομπρέλα της τουρκικής μειονότητας. Μας πολεμάει η τουρκική μειονότητα».

Η κ. Σαμπιχά ευχαρίστησε τον ΣΥΡΙΖΑ και κατηγόρησε την τοπική οργάνωση του κόμματος στην Θράκη για τις αντιδράσεις που προκάλεσε η υποψηφιότητα της και για τις λάθος κατευθύνσεις που έδωσε στην κεντρική επιτροπή.

«Ο Καρά Γιουσούφ και ο Χουσεΐν Ζεϊμπέκ δεν μας θέλει», είπε χαρακτηριστικά ενώ από τα πυρά της δεν ξέφυγαν ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Χριστόπουλος, καθώς και ο γραμματέας της νομαρχιακής επιτροπής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Γιώργος Χατζηθεοδώρου.

 

Δείτε τα βίντεο του ΣΚΑΙ

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ