ΒΙΝΤΕΟ-Θεοδωράκης: Με ποιους θα μιλήσουμε για συνεργασία μετά τις ευρωεκλογές

ΒΙΝΤΕΟ-Θεοδωράκης: Με ποιους θα μιλήσουμε για συνεργασία μετά τις ευρωεκλογές

Ανοιχτός στο διάλογο για συνεργασίες, μετά τις ευρωεκλογές, δηλώνει ο πρόεδρος του «Ποταμιού», Σταύρος Θεοδωράκης, στην τηλεοπτική του συνέντευξη στον ΑΝΤ1.

«Η χώρα θα βγει από αυτό το αδιέξοδο και θα γίνει και πιστευτή στο εξωτερικό, εάν έχει μία κυβέρνηση του 51%. Εμείς θέλουμε να πάρουμε ένα μεγάλο ποσοστό, ώστε αμέσως μετά τις ευρωεκλογές, να δώσουμε ένα συγκεκριμένο άξονα πολιτικής σε συζήτηση, χωρίς προαπαιτούμενα, σε όλο το δημοκρατικό πολιτικό φάσμα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωράκης.

Μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του «Ποταμιού» επισήμανε, μεταξύ άλλων: «Δεν είμαστε ούτε με το αριστερό ούτε με το δεξί λάθος, ενώ παρομοίασε την Ελλάδα με ναυάγιο, «στο οποίο η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, που το προξένησαν, μελετούν τη «συμπεριφορά των ναυαγών», ενώ, από την άλλη, ο «αριστερός λαϊκισμός», λέει στο ναυαγό «μείνε εκεί, θα ψηφίσω έναν νόμο και θα γίνεις από ναυαγός καπεταναίος».

Ο κ. Θεοδωράκης τόνισε πως φιλοδοξεί το κόμμα του να γίνει «ρυθμιστής», προκειμένου να «αναγκάσει» τα κόμματα «να αφήσουν τα παλιά κιτάπια τα φιλελεύθερα ή τα μαρξιστικά».

Δείτε τα βίντεο από τον ΑΝΤ1:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ