Υποψήφιος ευρωβουλευτής ο Δοσούλας;

Υποψήφιος ευρωβουλευτής ο Δοσούλας;

Το παιδί που συγκλόνισε την Ελλάδα τον Αύγουστο του 1994 φέρεται να κατεβαίνει υποψήφιος με το ευρωψηφοδέλτιο του “Ποταμιού” .

Ο 30χρονος σήμερα Βασίλης Δοσούλας είναι φοιτητής στη σχολή Πολιτικών Μηχανικών, φτιάχνει με τα χέρια τους δερμάτινες τσάντες και με δύο καλούς του φίλους άνοιξε εστιατόριο που έχει ως βάση τα μανιτάρια.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας “Έθνος της Κυριακής”, άρχισε να βοηθάει εθελοντικά το εγχείρημα του Ποταμιού από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής του και βρίσκεται πολύ συχνά στα γραφεία του κόμματος, στους Αμπελόκηπους.

Ο Βασίλης Δοσούλας, είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο πριν από 20 χρόνια, όταν έχασε τα δυο του πόδια και το δεξί του χέρι από τους έλικες ενός ιπτάμενου δελφινιού ενώ ψάρευε με τον πατέρα του και το θείο του. Οι γιατροί στο ΚΑΤ κατάφεραν να συγκολλήσουν το χέρι του. Αυτό που έχει χαραχτεί στη μνήμη όλων μας είναι η δύναμη ψυχής με την οποία ο 10χρονος τότε Βασίλης και οι γονείς του αντιμετώπισαν το τραγικό περιστατικό.

Οι άνθρωποι του «Ποταμιού» πιστεύουν ότι ο Βασίλης αποτελεί σύμβολο δύναμης.

Έτσι, είναι πολύ πιθανό του όνομά του να είναι ένα από αυτά των υποψηφίων στις Ευρωεκλογές, που θα ανακοινώσει ο Σταύρος Θεοδωράκης.

 

Πηγή: Έθνος της Κυριακής

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ