Οι πράσινες εκπλήξεις του Βενιζέλου

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση που έχουμε από τα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Ιπποκράτους, μεταξύ άλλων προγραμματίζεται για την Πέμπτη εκδήλωση με happening, κάτι ευχάριστο που το κρατούν σαν έκπληξη ακόμη.

Συγκεκριμένα την Τετάρτη προγραμματίζεται συνέντευξη Τύπου από τον Ευάγγελο Βενιζέλο εφ’ όλης της ύλης, ενώ την Πέμπτη διοργανώνεται εκδήλωση με happening τα οποία ως τώρα παραμένουν κρυφά καθώς θα είναι έκπληξη.

Την Δευτέρα θα παραιτηθεί ο Ε. Βενιζέλος από υπουργός Οικονομίας και θα συνεδριάσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ.

Για την εκλογή του νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ, τα μέλη του βάζουν ένα μεγάλο στόχο, καθώς θα στηθούν πάνω από 1200 κάλπες για να πάνε όσο περισσότεροι πολίτες γίνεται να ψηφίζουν την Κυριακή 18 Μαρτίου έστω και τον μοναδικό υποψήφιο, τον Ε. Βενιζέλο. Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί ανάμεσα στον κ. Βενιζέλο και στη λευκή ψήφο. Ο μετασχηματισμός Σχετικά με τις αλλαγές που πρόκειται να κάνει ο Λουκάς Παπαδήμος στην Κυβέρνηση, το υπουργείο Οικονομικών αναμένεται να το αναλάβει ο ίδιος ο Λ. Παπαδήμος. Το γραφείο Τύπου η ευρωβουλευτής Σιλβάνα Ράπτη και ως γραμματέας του ΠΑΣΟΚ αναμένεται να αναλάβει ο Νάσος Αλεβράς.  

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ