Την υποψηφιότητα του ανακοίνωσε ο Σγουρός

Την υποψηφιότητα του ανακοίνωσε ο Σγουρός

 

Την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Αττικής, με τον συνδυασμό «Αττική- Γιάννης Σγουρός- Μόνο με έργο» ανακοίνωσε ο νυν περιφερειάρχης. Συγχρόνως, ο κ. Σγουρός ανακοίνωσε τους πρώτους 130 υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους στους οκτώ τομείς, ενώ επισήμανε τον αυτοδιοικητικό χαρακτήρα της υποψηφιότητάς του.

«Σήμερα, όσο ποτέ, απαιτούνται συμπεριφορές και στάσεις ευθύνης. Όχι λόγια, όχι διακηρύξεις, όχι υποσχέσεις. Η Ελλάδα, η πατρίδα μας, βρίσκεται σε εποχή δοκιμασίας. Έχουμε όλοι μας υποχρέωση, από όποια θέση κι αν βρισκόμαστε και όποια ιδιότητα έχουμε, να προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Για μένα, η αυστηρή προσήλωση στον ρόλο του περιφερειάρχη ήταν και είναι κανόνας που όρισε και ορίζει τη στάση μου. Την αντιμετώπιση των προβλημάτων με αποκλειστικά αυτοδιοικητικά κριτήρια» δήλωσε ο κ. Σγουρός.

Σημειώνεται ότι μεταξύ των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων, το 40,5% είναι ελεύθεροι επαγγελματίες, το 32,1% είναι δημόσιοι υπάλληλοι και το 19,8% είναι ιδιωτικοί υπάλληλοι. Το 40% είναι κάτω των 45 ετών και το 30% είναι γυναίκες.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ