Καλαφάτης: Το βάρος… του Μπουτάρη

Καλαφάτης: Το βάρος… του Μπουτάρη

Το γεγονός ότι χρειάστηκε να ψηφιστεί τροπολογία στη Βουλή για να μην έχει κώλυμα ο Γιάννης Μπουτάρης να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για δήμαρχος Θεσσαλονίκης, επειδή δεν είχε παραιτηθεί εγκαίρως από τη θέση του προέδρου του Φεστιβάλ Κινηματογράφου, σχολίασε ο υποψήφιος δήμαρχος Σταύρος Καλαφάτης, αφήνοντας αιχμές σε βάρος του κ. Μπουτάρη για «ένα βάρος που θα το σέρνει».

«Τι να πει κανείς; Δεν είναι εντάξει, ούτε με τις στοιχειώδεις προσωπικές του υποχρεώσεις. Μπορεί να είναι εντάξει με τις υποχρεώσεις της πόλης; Δεν ξέρω τι μπορεί να συνέβη με τον κ. Μπουτάρη. Το αγνόησε; Δεν έδειξε την επιμέλεια που έπρεπε; Δεν ήξερε; Σε κάθε περίπτωση όμως. Αλήθεια: μπορεί κανείς να εμπιστευθεί αυτόν τον άνθρωπο για να πάρει τα ηνία της πόλης στα χέρια του;» δήλωσε ο κ. Καλαφάτης.

Σε ερώτηση για το κατά πόσον θεωρεί ότι η κυβερνητική νομοθετική παρέμβαση στο θέμα υπονομεύει την δική του υποψηφιότητα, ο Σταύρος Καλαφάτης απάντησε: «Για μένα ο στόχος παραμένει ο ίδιος. Τον κύριο Μπουτάρη είχα να αντιμετωπίσω ως κύριο αντίπαλό μου πριν ενάμιση μήνα, τον κύριο Μπουτάρη θα αντιμετωπίσω και σήμερα. Από εκεί και πέρα το βάρος θα το σέρνει ο κ. Μπουτάρης. Αυτός έχει το πρόβλημα.»

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ