ΒΙΝΤΕΟ-Κόντρα Λαφαζάνη-Κουκουλόπουλου για τον… Μπουτάρη

ΒΙΝΤΕΟ-Κόντρα Λαφαζάνη-Κουκουλόπουλου για τον… Μπουτάρη

Κόντρα ξέσπασε στη Βουλή μεταξύ του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτη Λαφαζάνη και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ, Πάρι Κουκουλόπουλου.

Ο κ. Λαφαζάνης υποστήριξε ότι η χθεσινή διακοπή της συνεδρίασης έγινε «για να μπορέσουν τα συνεταιρακια της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ να βρουν βάση, όχι στις διαφωνίες που προσχηματικά κατατέθηκαν, αλλά στην υποψηφιότητα του κ. Μπουτάρη».

Κάνοντας λόγο για «φωτογραφική διάταξη και προνομιακή μεταχείριση» ο Παναγιώτης Λαφαζάνης ανέφερε ότι ο Γιάννης Μπουτάρης «δεν θα έπρεπε να είναι υποψήφιος διότι έπρεπε να είχε παραιτηθεί προ 18μήνου εφόσον είναι πρόεδρος του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης».

«Αντί να τηρηθεί ο νόμος φέρατε ως κυβέρνηση αλλαγή της σχετικής νομοθεσίας για τα κωλύματα στα οποία δεν περιλαμβάνετε τον κ. Μπουτάρη», τόνισε και συμπλήρωσε:

«Κοροϊδεύετε μία ολόκληρη τη Βουλή και τον ελληνικό λαό. Κάνετε κοινοβουλευτικά πραξικοπήματα, διότι θέλετε να εξαιρέσετε τον κ. Μπουτάρη, τον εκλεκτό υποψήφιο κάποιον κομμάτων, από τα κωλύματα που προβλέπει ο νόμος και τα οποία είναι ρητά».

Απαντώντας στον κ. Λαφαζάνη ο Πάρις Κουκουλόπουλος, τον κάλεσε να μην κρατά υψηλούς τόνους αναφορικά με την χθεσινή διακοπή της συνεδρίασης και σημείωσε:

«Η αλλαγή που έγινε δεν ικανοποιεί τα συνεταιράκια, όπως ατυχέστατα ειπώθηκε αλλά είναι ένα ζήτημα αρχής. Δείτε πάλι τη διατύπωση».

«Σε ότι αφορά το επίμαχο θέμα για τα κωλύματα», συνέχισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, «είναι κυριολεκτικά εκτός τόπου και χρόνου».

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ