Πιπιλή: Να βγάλει τον σκασμό ο Μπαλτάκος

Πιπιλή: Να βγάλει τον σκασμό ο Μπαλτάκος

Να σταματήσει τις δημόσιες τοποθετήσεις του αναφορικά με την υπόθεση της συνομιλίας του με τον Ηλία Κασιδιάρη κάλεσε τον Παναγιώτη Μπαλτάκο η Φωτεινή Πιπιλή, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα FM».

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας εκτιμά πως ο πρώην γενικός γραμματέας εκθέτει την κυβέρνηση με τις δηλώσεις του, αναφερόμενη και στην συνέντευξη που παραχώρησε στον Νίκο Χατζηνικολάου και τον Real FM, ενώ κράτησε αποστάσεις από την επιλογή του κ. Μπαλτάκου να έχει δίαυλο επικοινωνίας με την Χρυσή Αυγή για την σωτηρία της χώρας.

««Επιτέλους, ο κ. Μπαλτάκος να βγάλει το σκασμό»! Διότι το επίπεδο της συζήτησης, και μετά τη συνέντευξή του στον Χατζηνικολάου, νομίζω ότι άξιζε μιας τέτοιας απάντησης. Να μην ξαναμιλήσει ο Μπαλτάκος, διότι όσο μιλάει, μας θίγει ακόμη περισσότερο και τα κάνει ακόμη χειρότερα. Είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι η ιστορία αυτή πρέπει να τελειώσει εδώ όχι γιατί είμαι από αυτούς που καλύπτουν τον Τάκη Μπαλτάκο, αλλά γιατί δίνουμε βήμα στους Κασιδιάρηδες, στους ναζιστές, φασίστες και γκεμπελιστές.

Με ρώτησε εμένα ο Μπαλτάκος ή τους άλλους βουλευτές της Ν.Δ. αν θέλουμε να σώσει τη χώρα με την προσέγγιση με τον Κασιδιάρη; Ο Κασιδιάρης τον ψάρευε για πληροφορίες, αυτή είναι η ηλιθιότητα. Του πήρε τα σώβρακα».

Η κ. Πιπιλή επιτέθηκε και στον Γιώργο Παπανδρέου, τον οποίον χαρακτήρισε ως ένα «κακομαθημένο παιδάκι» που «κουνάει το δάχτυλο» μέσα σε μια γενικότερη κατάσταση σύγχυσης.

«Να βγάλει το σκασμό και αυτός! Ο Πρετεντέρης το είπε, όχι εγώ. Δεν μπορεί να μιλάει, όμως, ως πρώην πρωθυπουργός έτσι, διότι με προκαλεί. Με πειράζει γενικώς η συμπεριφορά του, διότι μου θυμίζει το παιδάκι το κακομαθημένο που του πήραν τη σοκολάτα οι κακοί Εβραίοι, οι κακοί τραπεζίτες, η κακή Πιπιλή, ο κακός Σαμαράς, οι κακοί δημοσιογράφοι.

Ποια είναι η στρατηγική του; Σαν την πιτσούλα να περιμένει το βράδυ της 25ης Μαΐου να δει τι θα γίνει για να δημιουργήσει νέο κόμμα ή για να κάνει ζημιά στον Βενιζέλο; Είμαστε σοβαροί, καλέ; Η Ελλάδα έχει ακόμη ανάγκη το σύνολο του πολιτικού κόσμου, εξαιρουμένης της Χρυσής Αυγής, και από τη μία έχει τον έξαλλο ΣΥΡΙΖΑ – και είναι κάποιοι σοβαροί στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά τους κάνουν έξαλλους οι άλλοι – και από την άλλη τους ψεκασμένους ΑΝΕΛ. Τους εγκληματίες ναζί, δολοφόνους και φασίστες χρυσαυγίτες και μέσα στη γενικότερη σύγχυση έχουμε τον Παπανδρέου να μας κουνάει γενικά το δάχτυλο. Ε, όχι».

 

Ακούστε το ηχητικό

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ