ΒΙΝΤΕΟ-Μονομαχία Λαφαζάνη-Βούλτεψη στη Βουλή

ΒΙΝΤΕΟ-Μονομαχία Λαφαζάνη-Βούλτεψη στη Βουλή

Σκληρή επίθεση εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης στην στάση που έχει κρατήσει η ΝΔ στο θέμα «Μπαλτάκου». O κ. Λαφαζάνης τόνισε  ότι ο πρόεδρος του κόμματος ζήτησε να συγκληθεί η ολομέλεια της Βουλής με βάση το άρθρο 143 του κανονισμού της Βουλής για να συζητηθεί το θέμα.

«Να έρθει επιτέλους κι ο πρωθυπουργός στη Βουλή να εξηγήσει τις απόψεις και τις θέσεις του» είπε ο κ.Λαφαζάνης που είπε δεικτικά: « Ο Πρωθυπουργός είναι εξαφανισμένος».

Η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Σοφία Βούλτεψη ανταπέδωσε τα πυρά λέγοντας: «Αν  πιστεύετε ότι ένας άνθρωπος που λέει ότι δεν ξέρει που είναι ο γιος του, αξιωματικός του λιμενικού, είναι  αξιόπιστο πρόσωπο για να το επικαλείστε μέσα στο κοινοβούλιο, τότε…» προκαλώντας την αντίδραση του προεδρείου της Βουλής: «Κα Βούλτεψη μην εκτίθεστε άλλο, κυρία Βούλτεψη μας ακούει ο κόσμος…»

«Ξέρετε κάτι για να χτυπήσετε τη θεωρία των δύο άκρων» συνέχισε η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της ΝΔ,  « δεν μπορείτε να υιοθετείτε τη θεωρία της σκευωρίας και να μην είστε αντικείμενο χλεύης».

Δείτε το βίντεο από τη Βουλή

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ