Η Βουλή τίμησε την 25η Μαρτίου

Η Βουλή των Ελλήνων τίμησε την 25η Μαρτίου

 

Την επέτειο της 25ης Μαρτίου τίμησε η Βουλή των Ελλήνων, με εορταστική εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στην Ολομέλεια του Σώματος.

Ο Διευθυντής της Βιβλιοθήκης της Βουλής, Ευάγγελος Δρακόπουλος, εκφώνησε τον πανηγυρικό της ιστορικής επετείου, με θέμα: « Οι πρώτοι διοικητικοί θεσμοί και η εμφάνιση της πολιτικής: Μάρτιος – Δεκέμβριος 1821», ενώ την εορταστική εκδήλωση στόλισαν με τις καθαρές παιδικές φωνές τους, δίνοντας τον επετειακό παλμό της ημέρας, μαθητές από το Μουσικό Σχολείο του Ιλίου.

Την εκδήλωση για την ιστορική επέτειο τίμησαν με την παρουσία τους, ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, οι πρώην Πρόεδροι, Απόστολος Κακλαμάνης, Άννα Μπενάκη-Ψαρούδα και Δημήτριος Σιούφας, ο Α΄ Αντιπρόεδρος, Γιάννης Τραγάκης, εκπρόσωποι των Κοινοβουλευτικών Ομάδων, Βουλευτές, ο Γενικός Γραμματέας της Βουλής, Αθανάσιος Παπαϊωάννου, στελέχη και υπάλληλοι εργαζόμενοι στη Βουλή.

Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Σύλλογος των Υπαλλήλων της Βουλής. Το εορταστικό πρόγραμμα προσφώνησε ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Ι. Σαμπάνης και ξεκίνησε με τους μαθητές του Μουσικού Σχολείου να ψάλλουν «Τη Υπερμάχω».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ