Καρύδης: Μας ενόχλησε η αυθαιρεσία του κ. Μπαλτάκου

Καρύδης: Μας ενόχλησε η αυθαιρεσία του κ. Μπαλτάκου

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Καρύδης, μίλησε στον realfm 97,8 και την εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου και Μάνου Νιφλή, για τις δηλώσεις Μπαλτάκου που προκάλεσαν πολλές αντιδράσεις.

«Σε θέματα αξιών και αντιλήψεων που έχουν να κάνουν με τον πύρινα της δημοκρατίας, ακόμα και αν έχουμε τόσα προβλήματα σε οικονομικό επίπεδο, κανείς δεν πρέπει να μένει αδιάφορος», σχολίασε αρχικά και συνέχισε:

«Μας ενόχλησε μια αυθαιρεσία του κ. Μπαλτάκου. Ότι ενώ το θέμα αυτό, είχε συζητηθεί στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής και ήρθε στην ολομέλεια, άλλαξε η διάταξη χωρίς να το γνωρίζει κανένας. Η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ δεν το ήξερε, βρέθηκε μπροστά σε έναν αιφνιδιασμό και είχε αντίθετη άποψη».

«Το ότι είμαστε μαζί σε μια κυβέρνηση για τη σωτηρία της χώρας, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να επιτρέπουμε να αναπτύσσονται λογικές και αντιλήψεις οι οποίες είναι αντίθετες με τα δικά μας πιστεύω. Είναι πιστεύω, που θα πρέπει να έχει κάθε δημοκρατικό κόμμα», πρόσθεσε.

«Ο αντικομουνισμός έχει ταυτιστεί στη χώρα μας με τις πιο ανελεύθερες στιγμές. Με φυλακίσεις, με διώξεις και δεν μπορεί σήμερα, την ώρα που ο κ. Σαμαράς λέει ότι θέλει να σταματήσουν να υπάρχουν οι διαχωρισμοί του παρελθόντος, να έρχεται ο γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου και να τους υπερ-τονίζει», είπε ακόμα.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ