Μωραϊτης: Δεν το ψηφίζω αν δεν αλλάξει

Μωραϊτης: Δεν το ψηφίζω αν δεν αλλάξει

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής για τα θέματα ανάπτυξης, μίλησε στον realfm 97,8 και την εκπομπή της Κάτιας Μακρή, τονίζοντας ότι θα καταψηφίσει την διάταξη για το γάλα.

«Μέχρι και το τέλος της 2ης συνάντησης όπου το ΠΑΣΟΚ είχε πει ξεκάθαρα όχι και στο λάδι και στο γάλα και στους φούρνους, δεν υπήρχε πουθενά τρόικα», σχολίασε αρχικά ο κ. Μωραϊτης και συνέχισε:

«Όταν ο ένας από τους δύο εταίρους που στηρίζουν μια κυβέρνηση, είπε όχι, ήρθε από την πίσω πόρτα, ως προαπαιτούμενο από την τρόικα, το θέμα της εργαλειοθήκης του ΟΟΣΑ και αυτό είναι πάρα πολύ λυπηρό».

«Αν δεν αλλάξει η διάταξη για το γάλα, δεν πρόκειται να το ψηφίσω», τόνισε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρόσθεσε:

«Δεν θέλω να φανταστώ ότι κάτω υπό τις υπάρχουσες συνθήκες και μέσα στο περιβάλλον που κινούμαστε θα επιχειρήσουνε κάποιοι την εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ να την φέρουν ως ένα άρθρο στη Βουλή».

«Το θεωρώ απαράδεκτο και θα είναι μέγα πολιτικό ολίσθημα να ζήσουμε ξανά την ίδια διαδικασία», πρόσθεσε.

Όπως είπε ο κ. Μωραΐτης, «την προηγούμενη εβδομάδα η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ ομόφωνα αποφάσισε ότι για μας το γάλα είναι η πρώτη κόκκινη γραμμή στην εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ. Και είναι μία κόκκινη γραμμή από την οποία δεν θα κάνουμε πίσω. Εγώ χθες ως εισηγητής ανάπτυξης έκανα μια δήλωση και έβγαλα ανακοίνωση. Μέσω της ανακοίνωσης μεταφέρω το 80% των απόψεων της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ