Παπαδημούλης: Εξευτελιστική η τιμή για το Ελληνικό

Παπαδημούλης: Εξευτελιστική η τιμή για το Ελληνικό

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε στον realfm 97,8 και την εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου, Μάνου Νιφλή, για την υπόθεση πώλησης του Ελληνικού.

«Διαγωνισμός με έναν μοναδικό υποψήφιο για το καλύτερο φιλέτο της Αττικής, δεν νοείται, πολύ περισσότερο όταν η πολιτεία δεν έχει προσδιορίσει ποιο είναι το εύλογο τίμημα. Ένα δυαράκι στο χωριό πας να πουλήσεις και λες, δεν το πουλάω κάτω από τόσο», σχολίασε αρχικά ο κ. Παπαδημούλης και συνέχισε:

«Προχωράει διαγωνισμός με έναν ενδιαφερόμενο και αυτό είναι κακή πατέντα. Διότι έγινε πριν από λίγο καιρό και με τις ψηφιακές συχνότητες, που το πήρε πάλι ο μοναδικός προσφέρων, η Digea».

«Ακούω ότι η προσφορά του κ. Λάτση είναι 80 ευρώ το τετραγωνικό. Είναι εξευτελιστική η τιμή για το Ελληνικό. Είναι τρελό να προχωράει ένας διαγωνισμός με έναν μόνο προσφέροντα. Και για τον Αστέρα Της Βουλιαγμένης, τα 400 εκατ. ευρώ, θεωρήθηκαν από όσους σχολίασαν το θέμα, λίγα», πρόσθεσε.

«Είναι δώρο στον κ. Λάτση, ο οποίος επωφελήθηκε και από τη μη συγχώνευση Eurobank – Εθνικής. Γι αυτά τα θέματα έχει ερωτηθεί ο Αντώνης Σαμαράς και περιμένω αύριο να εμφανιστεί στη βουλή και να μην κάνει σκασιαρχείο».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ