ΒΙΝΤΕΟ-Σγουρός: Να μην ξεπουληθεί το Ελληνικό

ΒΙΝΤΕΟ-Σγουρός: Να μην ξεπουληθεί το Ελληνικό

Υπέρ της παραχώρησης της έκτασης του αεροδρομίου του Ελληνικού, αλλά με τίμημα που θα ανταποκρίνεται στην πραγματική αξία του ακινήτου, τάχθηκε ο Γιάννης Σγουρός σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Ο περιφερειάρχης Αττικής τόνισε πως η πώληση του Ελληνικού θα πρέπει να γίνει με σεβασμό στο περιβάλλον και με όρους που θα είναι προς το συμφέρον του Δημοσίου.

«Το Ελληνικό δεν πρέπει να παραδοθεί με χαμηλή τιμή. Είμαι υπέρ της πλήρους αξιοποίησης του Ελληνικού, όχι όμως να πεταχτεί έτσι».

Ο κ. Σγουρός απάντησε και στις επικρίσεις που δέχεται για το πλεόνασμα που παρουσίασαν τα οικονομικά της περιφέρειας, επισημαίνοντας πως το ποσό που εξοικονομήθηκε θα αξιοποιηθεί σε έργα που έχουν ήδη δρομολογηθεί.

Παράλληλα, εξέφρασε την ικανοποίησή του από την απόφαση της Ρένας Δούρου να παραιτηθεί από το βουλευτικό της αξίωμα, ενώ κάλεσε και τους υπόλοιπους υποψήφιους να ακολουθήσουν το παράδειγμα της  υποψήφιας περιφερειάρχη Αττικής με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Τέλος, εξαπέλυσε επίθεση προς τον υποψήφιο της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργο Κουμουτσάκο, με αφορμή την υπόσχεσή του να προσελκύσει πόρους από ευρωπαϊκά κονδύλια.

«Ο κ. Κουμουτσάκος δεν μπορεί να λέει ότι θα φέρει λεφτά από την Ευρώπη ως ευρωβουλευτής», επισημαίνει ο κ. Σγουρός.

Δείτε τα βίντεο του Mega.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ