Μιχελάκης: “Δεν ξέρω αν θα υπάρξει τρίτο μνημόνιο”

Μιχελάκης: “Δεν ξέρω αν θα υπάρξει τρίτο μνημόνιο”

 

«Εμείς είχαμε την υποχρέωση της κινητικότητας 4.000 ατόμων έως το τέλος του μήνα. Ο στόχος αυτός έχει ξεπεραστεί με τη νομοθετική παρέμβαση και οι αιτήσεις που έχουν γίνει θα είναι πάνω από τις 4.000», δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα FM» για τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα.

Ο κ. Μιχελάκης, σε ερώτηση που του έγινε για το εάν θα υπάρξει τρίτο μνημόνιο είπε «δεν το ξέρω», και πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι η χώρα έχει φτάσει στο σημείο πια να μπορεί να κοιτάζει με ελπίδα, ότι οι θυσίες που έχει κάνει έχουν αποδώσει τα πρώτα απτά αποτελέσματα, και τα αποτελέσματα αυτά θα δώσουν, μεταξύ άλλων, τη δυνατότητα στη χώρα να βγει στις αγορές, που είναι πάρα πολύ σημαντικό πράγμα. Πιστεύω ότι υπάρχουν πάρα πολλά στοιχεία που δίνουν τη δυνατότητα να βγούμε στις αγορές».

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, Ο υπουργός Εσωτερικών, αναφερόμενος στη Χρυσή Αυγή, χαρακτήρισε «πάρα πολύ σημαντική εξέλιξη» την ανεξαρτητοποίηση Αλεξόπουλου, ανέφερε πως «αυτό που πρέπει να έχουμε ως μόνιμη επωδό και απάντηση στη Χρυσή Αυγή είναι ότι θα πρέπει να αντιμετωπιστεί ως ένα πολιτικό κόμμα εντός νόμου, για να μπορεί να αντιμετωπίσει τις συνέπειες του νόμου για όλα όσα κατηγορείται» και τόνισε ότι «σε κάθε περίπτωση, η απάντηση θα πρέπει να είναι πολιτική, και την απάντηση, σε κάθε περίπτωση, πρέπει να τη δώσει η κοινωνία».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ