Άδωνις Γεωργιάδης: Χρωστάει και σε μένα το κράτος…

Άδωνις Γεωργιάδης: Χρωστάει και σε μένα το κράτος…

Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, μίλησε στον realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, για την ένταση με τους φοιτητές στο Λονδίνο, αλλά και τις εφημερίες των ιατρών που δεν έχουν πληρωθεί από το 2012.

«Τόσα χρόνια, εμείς οι δεξιοί, όταν πηγαίναμε σε μια ομιλία που μαζευόντουσαν οι αριστεροί για να κάνουν τους γνωστούς τραμπουκισμούς, φεύγαμε. Εγώ έχω άλλη άποψη, να τους αντιμετωπίζω ευθέως και με θάρρος. Ήταν 140 άτομα που ήθελαν να με ακούσουν και άλλα 40 που…», σχολίασε αρχικά ο κ. Γεωργιάδης και συνέχισε:

«Οι πολιτικοί πρέπει να προασπίζουν τις θέσεις τους σε κάθε βήμα από το οποίο βρίσκονται. Αν είναι να κάτσεις στον πάγκο, κάτσε σπίτι σου».

«Οι γιατροί δεν είναι απλήρωτοι. Είναι ανακριβές. Είναι απλήρωτοι ως προς τις υπερβάσεις των εφημεριών τους. Οι υπερβάσεις των εφημεριών τους, χρειάζονται έγκριση από το γενικό λογιστήριο του κράτους για να πληρωθούν γιατί είναι εκτός προϋπολογισμού. Αυτά οι γιατροί τα γνωρίζουν», σχολίασε σε σχετική ερώτηση ο κ. Γεωργιάδης και συνέχισε:

«Δεν είναι ψεύτης το κράτος. Χρωστάει και σε μένα το κράτος, στην επιχείρηση μου. Δεν είναι απλήρωτοι οι γιατροί από το 2012. Έχουν πληρωθεί τις εφημερίες. Αυτό που λένε οι ίδιοι είναι ότι δεν έχουν πληρωθεί τις υπερβάλλουσες εφημερίες τους», πρόσθεσε.

«Δεν είναι θέμα μόνο του υπουργείου Υγείας. Είναι και θέμα του υπουργείου Οικονομικών», συνέχισε.

 

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ