ΒΙΝΤΕΟ-Δούρου: Θα μείνω στην Περιφέρεια σε κάθε περίπτωση

ΒΙΝΤΕΟ-Δούρου: Θα μείνω στην Περιφέρεια σε κάθε περίπτωση

Την πρόθεση της να υπηρετήσει την Περιφέρεια Αττικής ακόμα και από το πόστο του περιφερειακού συμβούλου, σε περίπτωση που δεν επικρατήσει στην εκλογική μάχη, εκδήλωσε η Ρένα Δούρου σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

«Αν χάσω, θα μείνω στην Περιφέρεια και ως περιφερειακός σύμβουλος», ξεκαθάρισε η υποψήφια περιφερειάρχης Αττικής με τον ΣΥΡΙΖΑ θεωρώντας πως η εμπειρία της σε θέματα εξωτερικής πολιτικής μπορεί να αποτελέσει «οπλοστάσιο» για την διαχείριση των ζητημάτων της Περιφέρειας.

Παράλληλα, τόνισε πως δεν φοβάται τους πολιτικούς της αντιπάλους αλλά «τρομάζει» με την άγνοια των πολιτών η οποία μπορεί να γίνει επικίνδυνη.

Η κ. Δούρου εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του Γιάννη Σγουρού, τον οποίον εγκαλεί για έλλειψη έργου την ώρα που ο νυν περιφερειάρχης Αττικής επικαλείται το πλεόνασμα στα οικονομικά της Περιφέρειας.

Ακόμη, εξέφρασε την άποψη πως η μάχη της Περιφέρειας δεν είναι πολιτικά ουδέτερη λέγοντας χαρακτηριστικά,

«Δεν ντρέπομαι που έχω την στήριξη ενός κόμματος. Η αντιμετώπιση των προβλημάτων της Περιφέρειας δεν είναι ουδέτερη πολιτικά».

Τέλος, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αποκάλυψε πως έχει καταρτίσει ολοκληρωμένο σχέδιο για το ζήτημα των απορριμμάτων στην Αττική.

 

Δείτε τα βίντεο του Mega

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ