Σοφιανός: Κρίσιμη η φορολογική πολιτική του Δήμου

Σοφιανός: Κρίσιμη η φορολογική πολιτική του Δήμου

Ο υποψήφιος του ΚΚΕ, για τον Δήμο της Αθήνας, Νίκος Σοφιανός, μίλησε στον realfm 97,8 και την εκπομπή των Κώστα Χαρδαβέλλα, Αγγελικής Λάζου, για την υποψηφιότητά του στον Δήμο της Αθήνας.

Εμείς δεν κρυβόμαστε πίσω από τίτλους ακομμάτιστου, αυτοδιοικητικού ή άφθαρτου. Η αναμέτρηση είναι πολιτική. Οι δήμοι και οι περιφέρειες έβαλαν πλάτη στο να υλοποιηθεί αυτή η πολιτική που εχθρεύεται ο κόσμος», σχολίασε αρχικά ο κ. Σοφιανός και συνέχισε:

«Εμείς λέμε ότι πρώτον είναι κρίσιμο το ποιος πληρώνει σε αυτή την πόλη. Είναι κρίσιμη η φορολογική πολιτική σε αυτόν τον Δήμο».

«Η λαϊκή πλειοψηφία που ζει και δουλεύει στην Αθήνα ζει σε συνθήκες ανέχειας. Ο δήμος έχει τη δυνατότητα συνεχίσει χωρίς τα κολλητηλίκια και τις ΜΚΟ. Να συνεχίσει να δίνει τροφή, να δίνει στέγη, στον κόσμο που βρίσκεται σε αυτές τις συνθήκες», πρόσθεσε.

«Να υπάρξει μια ταξική αναπροσαρμογή της πληρωμής των τελών. Υπάρχει δυνατότητα μείωσης. Να αυξηθούν εκεί που μπορεί. Οι τράπεζες δεν μπορούν να πληρώνουν τα ίδια τέλη με τον μικροεπαγγελματία.

Η σημερινή δημοτική αρχή, δεν διεκδικεί, δεν πιέζει», σχολίασε ακόμα.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ