Σγουρός στον Κουμουτσάκο: Καλή δύναμη

Σγουρός στον Κουμουτσάκο: Καλή δύναμη

 

Καλή δύναμη ευχήθηκε στον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Κουμουτσάκο, με τη στήριξη της ΝΔ, ο νυν Περιφερειάρχης, Γιάννης Σγουρός, στην τηλεοπτική του συνέντευξη στο Star, υπογραμμίζοντας ότι δεν έχει διαβάσει ακόμη την ανακοίνωση και πληροφορείται την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Αττικής από την εκπομπή.

«Είναι αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε κόμματος να προτείνει όποιον νομίζει κατά τη γνώμη του ότι είναι ο καταλληλότερος, για να εκπροσωπήσει τις θέσεις και τις αρχές της κάθε παράταξης, για να μην συνεχίσει η αυτοδιοίκηση να είναι ετεροδιοίκηση», δήλωσε ο κ. Σγουρός, τονίζοντας: «Άνθρωποι οι οποίοι είναι σοβαροί, μετρημένοι, άνθρωποι οι οποίοι πραγματικά ενδιαφέρονται για την τοπική αυτοδιοίκηση, να ασχολούνται. Δεν υπάρχει γνώση του ενός. Η γνώση των πολλών είναι αυτή που θα λύσει τα προβλήματα, ώστε ο κόσμος να ξέρει τι ψηφίζει».

Ο κ. Σγουρός υπογράμμισε ότι ενδιαφέρεται να είναι και πάλι υποψήφιος, σημειώνοντας ότι θα κάνει τις σχετικές ανακοινώσεις, μετά την ολοκλήρωση του έργου του. «Θέλω να με κρίνει η κοινωνία για το έργο μου και όχι τα κόμματα», πρόσθεσε.

Παράλληλα, ο Περιφερειάρχης Αττικής ανέφερε ότι οι βουλευτές οι οποίοι κατεβαίνουν υποψήφιοι καλό θα είναι να υποβάλουν την παραίτησή τους από τη βουλευτική τους ιδιότητα. «Αυτό θα ήταν τίμιο και καθαρό, ανεξαρτήτως τι λέει ο νόμος και τι δεν λέει. Γιατί και για μένα ο νόμος λέει ότι δεν μπορώ να κατέβω υποψήφιος βουλευτής. Άρα, για ποιο λόγο να υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά;», επισήμανε ο κ. Σγουρός.

Σε ερώτηση για την πρόσφατη δήλωση του υπουργού Εσωτερικών, Γιάννη Μιχελάκη, ότι είναι κακός Περιφερειάρχης, ο κ. Σγουρός απάντησε: «Πολιτικός με κακίες δεν επιτρέπεται».

Δείτε τα βίντεο από το Star:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ