Ασημακοπούλου: Η αποκλιμάκωση της ανεργίας το μεγάλο ζητούμενο

Ασημακοπούλου: Η αποκλιμάκωση της ανεργίας το μεγάλο ζητούμενο

Η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, μίλησε στον Real Fm και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, για την επιλογή του Γ. Κουμουτσάκου για την περιφέρεια Αττικής, καθώς και το αν θα είναι στο ευρωψηφοδέλτιο.

«Ήταν ένας πολύ επιτυχημένος ευρωβουλευτής ο κ. Κουμουτσάκος. Η πορεία του έχει κριθεί. Αυτή τη φορά, η ΝΔ ακολουθεί μια διαφορετική τακτική σε θέματα χρισμάτων και υποψηφίων. Ο κ. Κουμουτσάκος έχει όλα τα κριτήρια. Έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που θα τον έκαναν εξαιρετικό σε αυτό τον ρόλο», σχολίασε αρχικά η κ. Ασημακοπούλου για την επιλογή Κουμουτσάκου και συνέχισε απαντώντας σχετικά με την δική της συμμετοχή στο ευρωψηφοδέλτιο.

«Έχω απόλυτη συναίσθηση της ευθύνης που έχω απέναντι στην εκλογική μου περιφέρεια. Έχω βεβαίως και παραταξιακή συνείδηση, οπότε από εκεί και πέρα είναι θέμα του κ. Σαμαρά. Αν προκύψει αυτό το ενδεχόμενο, θα πάρω την απόφαση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

«Γίνεται μία σκληρή διαπραγμάτευση. Οι θέσεις της κυβέρνησης είναι σταθερές. Σε όλα τα μέτωπα υπάρχουν ξεκάθαρες ελληνικές θέσεις. Η δική μου η παράταξη ήταν και είναι υπέρ των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων. Προχωράνε οι διαπραγματεύσεις», πρόσθεσε η κ. Ασημακοπούλου.

«Δεν αφήνουμε τα εθνικά δεδομένα έξω από την εξίσωση. Κοιτάμε να ανοίξουμε την αγορά, να αυξήσουμε τον ανταγωνισμό γιατί πιστεύουμε ότι αυτή είναι η λύση για μία υγιείς οικονομία σε μακροχρόνιο επίπεδο», σχολίασε ακόμα η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.

«Η Αυγή, θα καταστροφολογούσε για οτιδήποτε, όπως και ο ΣΥΡΙΖΑ. Την απάντηση την έχει δώσει ο Πρωθυπουργός επανειλημμένως όταν λέει ότι ο Ελληνικός λαός, δεν αντέχει άλλες οριζόντιες περικοπές. Η απάντηση έχει ήδη δοθεί. Υπάρχει ένα ξεκάθαρο πλάνο. Το μόνιμο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε είναι ότι ο κόσμος δεν έχει δει στην καθημερινότητά του, αυτά που γίνονται», είπε για το δημοσίευμα της

Αυγής που αφορούσε σε μείωση συντάξεων και πρόσθεσε:

«Η αποκλιμάκωση της ανεργίας είναι το μεγάλο ζητούμενο και νομίζω ότι αυτή η κυβέρνηση παίρνει τα περισσότερα μέτρα ανακούφισης».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ