• Το άρθρο-παραλήρημα του Γιάννη Λαγού

  7:11 μμ, Παρασκευή 21 Φεβ 2014 7:11 μμ, Παρασκευή 21 Φεβ 2014

  Το άρθρο-παραλήρημα του Γιάννη Λαγού

  Με ένα άρθρο γεμάτο ύβρεις και απειλές ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός απαντά μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού στο αίτημα των ανακριτριών για άρσης ασυλίας όλων των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

  Ακολουθεί το άρθρο του

  Φυλακές Κορυδαλλού, 20/02/2014

  Μόλις ενημερωθήκαμε, με τον Αρχηγό μας και τους Συναγωνιστές μας, για τις νέες πολιτικές και ιδεολογικές διώξεις που ετοιμάζονται εις βάρος μας. Για τις διώξεις των υπολοίπων συναγωνιστών βουλευτών μας. Για τις διώξεις κατ’ ουσίαν του οποιουδήποτε τολμάει να αντισταθεί στην σημερινή «δημοκρατική» Ελλάδα.

  Στην Ελλάδα των κλεφτών, των μιζαδόρων, των απατεώνων, των ξεπουλημένων. Στην Ελλάδα που όλο και περισσότερο θυμίζει το βιβλίο του Τζορτζ Όργουελ, όπου όλοι και όλα παρακολουθούνται και ό,τι δεν αρέσει στην άρχουσα τάξη, διώκεται. Στην Ελλάδα που όλοι έχουν δημοκρατικές ευαισθησίες, φτάνει αυτοί οι «όλοι» να μην είναι ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ. Οι ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ λοιπόν. Το απόλυτο «κακό». Τα φαντάσματα από το παρελθόν. Αυτοί που ήρθαν για να στοιχειώσουν την συνείδηση των παλιανθρώπων που εξευτέλισαν την Πατρίδα μας.

  Αυτοί που τάραξαν τα νερά. Αυτοί που αφύπνισαν εκατομμύρια συμπατριωτών μας. Αυτοί που δεν λύγισαν μπροστά σε τίποτα και κανένα. Αυτοί που έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια, διεφθαρμένους πολιτικούς και εξευτελισμένους δημοσιογράφους. Όλο το αλήτικο και δουλοπρεπές σκυλολόι τους.

  Αδέλφια, δεν λυγίζουμε. Πάρτε το χαμπάρι. Και όσο με αφορά, δεν αναγνωρίζω καμιά διεφθαρμένη ανακρίτρια, κανέναν αλήτη εισαγγελέα, καμία δικαιοσύνη που άγεται και φέρεται πίσω από μεγαλοσυμφέροντα.

  Αγκαζέ λοιπόν οι «μνημονιακοί» και «αντιμνημονιακοί» «δημοκράτες», όλο μαζί το σκυλολόι, απέναντί μας. Όλοι οι σιχαμένοι και μεις μόνοι. Άντε λοιπόν. Για να σας δούμε. Δεν σας φοβόμαστε και ούτε σας υπολογίζουμε. Και αυτά σας τα λέμε μέσα από την φυλακή. Μέσα από τα κελιά της τιμής μας.

  Χαίρομαι τους συναγωνιστές μου, απευθύνω ένα μεγάλο χαιρετισμό σε όλους εσάς και συνεχίζω πιστά και αφοσιωμένα δίπλα στον Αρχηγό.

  Και μία τελευταία κουβέντα σε σας, βρωμερά σκουλήκια. Σας υπόσχομαι να σας πολεμήσω μέχρι την τελευταία μου ανάσα. Σας υπόσχομαι ότι θα είμαι μέλος της «εγκληματικής» οργάνωσης μέχρι να πεθάνω. Σας υπόσχομαι πολλές εκπλήξεις.

  Γιάννης Λαγός

  (Ένας από τους πολλούς πολιτικούς κρατούμενους)

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα