Ο Άδωνις Γεωργιάδης χαρακτήρισε “γκαντέμη” τον Αλέξη Τσίπρα

Ο Άδωνις Γεωργιάδης χαρακτήρισε “γκαντέμη” τον Αλέξη Τσίπρα

Σφοδρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης στέλνοντας παράλληλα μήνυμα νίκης για την Νέα Δημοκρατία στις εθνικές εκλογές, με συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα FM».

Ο υπουργός Υγείας τα έβαλε με την τύχη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και προεξόφλησε την ήττα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση με την Νέα Δημοκρατία.

«Ποιος θα τις χάσει τις εκλογές; Είστε τρελοί; Θέλετε να βάλουμε στοίχημα; Είναι άτυχο αυτό το παιδί, ο Αλέξης. Πρόσεξε τι παιδί είναι – γιατί λέγανε κάποτε γκαντέμη έναν άλλο πολιτικό, του οποίου το όνομα δεν λέω, διότι τον συμπαθώ. Αυτός είναι κατσικοπόδαρος, ο Αλέξης. Έβαλε το παράδειγμα ότι πρέπει να γίνουμε Αργεντινή και πήγε εκεί, στο Μπουένος Άιρες, και έστησε φιέστα. Μόλις προσγειωνόταν εκεί, άρχιζε ο νέος εμφύλιος και η χρεοκοπία! Μετά, τη λέξη Αργεντινή την έκοψε.

Πιστεύω ότι πρέπει να την έχει απαγορεύσει και στο σπίτι του, δεν ακούει καν αργεντίνικη μουσική ή δεν βλέπει ταινίες… Μετά, στέλνει τη Δούρου στη Βενεζουέλα και λέει ότι δεν μας αρέσει η Αργεντινή, αλλά η Βενεζουέλα! Προσπαθώ να δω το πρόγραμμά του τι λέει και για την Ουκρανία, διότι δεν μπορεί, κάτι θα έχει πει…! Μιλάμε για τον γκαντέμη».

Παράλληλα εκτιμά πως ο κ. Τσίπρας δεν συγκεντρώνει τα απαραίτητα προσόντα ώστε να αναδειχθεί Πρωθυπουργός ενώ άφησε αιχμές και για την εμπλοκή συνδικαλιστή στην υπόθεση με το λαθρεμπόριο καυσίμων.

«Δεν θα γίνει κυβέρνηση ο Αλέξης. Δεν μπορεί να γίνει, διότι και πρώτο κόμμα να είναι, δεν μπορεί. Την πρώτη μέρα που θα πάει να πάρει ένα μέτρο, το μισό του κόμμα και οι Λαφαζάνηδες και σία θα τον εγκατέλειπαν. Δεν θα κάνει ο ελληνικός λαός το χατήρι του Αλέξη και δεν θα αυτοκτονήσει, για να γίνει αυτός πρωθυπουργός – που νομίζει ότι είναι και ικανός, τρομάρα του! Όταν θα κερδίσουμε τις ευρωεκλογές, θα σας εξηγήσω γιατί θα είμαστε πρώτο κόμμα και θα το έχω προβλέψει.

Αν δεν έχει καταφέρει ο Τσίπρας να είναι 10 μονάδες μπροστά, ξέρεις τι σημαίνει αυτό; Ότι ο κόσμος δεν τον πιστεύει, διότι βλέπει τι γίνεται. Σηκωνόταν ο κύριος συνδικαλιστής από το υπουργείο και έγραφε στον «Ριζοσπάστη» τα κείμενα «έξω η τρόικα και το μνημόνιο και οι καταραμένοι Μέρκελ και Τόμσεν» και γύρναγε στο γραφειάκι του και έπαιρνε τη μίζα από τους λαθρεμπόρους. Και σε ρωτάω: η τρόικα μας φταίει για τη μίζα; Ή η Μέρκελ;», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.

 

Ακούστε το ηχητικό

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ