ΒΙΝΤΕΟ-Καρατζαφέρης: Έγινα αντάρτης και έμεινα εκτός

ΒΙΝΤΕΟ-Καρατζαφέρης: Έγινα αντάρτης και έμεινα εκτός

«Έγινα αντάρτης γι’ αυτό έμεινα εκτός πολιτικής σκηνής. Δεν δέχθηκα αυτό που μου έλεγαν τα μεγάλα αφεντικά», ανέφερε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., Γιώργος Καρατζαφέρης μιλώντας στον ΑΝΤ1, συμπληρώνοντας ότι «μόλις τους είπα “όχι” σε αυτό που επιθυμούσαν με έβαλαν στη μαύρη λίστα».

Ο κ. Καρατζαφέρης εκτίμησε ότι η πολιτική η οποία εφαρμόζεται «δεν οδηγεί πουθενά» ενώ σημείωσε ότι «οι τρεις τελευταίοι πρωθυπουργοί, και οι τρεις μαζί, δεν έχουν δουλέψει μία ημέρα».

Αναφερόμενος στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε: «Ο κ. Τσίπρας δεν είναι στις προτιμήσεις μου, μη με συγχέεται με άλλον πολιτικό αρχηγό που θέλει να συνεργαστεί για να τον κάνει Πρωθυπουργό. Αν ήταν σοβαρός ο κ. Σαμαράς δεν θα υπήρχε Τσίπρας».

Σχολιάζοντας τις αποχωρίσεις του Άδωνι Γεωργιάδη, του Μάκη Βορίδη και του Θάνου Πλεύρη από το ΛΑ.Ο.Σ, ο κ. Καρατζαφέρης υπογράμμισε ότι «εξαγοράστηκαν με θέσεις και καρέκλες»,.

Συγκεκριμένα, για τον υπουργό Υγείας ανέφερε: «Θα μπορούσε να φανταστεί κανείς τον Άδωνι να κάνει αυτά που κάνει με Καρατζαφέρη αρχηγό; Βρήκε και τα κάνει.Κατάφερε να διαλύσει τον τομέα της Υγείας σε έξι μήνες. Με παίρνει καμία φορά τηλέφωνο όταν έχει κάποιο θέμα και του λέω τις δικές μου οδηγίες».

 

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ