Καπερνάρος:Καλωσορίζουμε τον κ. Κακλαμάνη

Καπερνάρος:Καλωσορίζουμε τον κ. Κακλαμάνη

Στην επιστολή του Νικήτα Κακλαμάνη προς τους συνυποψηφίους του δημάρχους Αθηναίων για τα γλυπτά του Παρθενώνα, απάντησε ο Βασίλης Καπερνάρος.

“Κ.Κακλαμάνη,

Όπως ανέφερα και στην χθεσινή δήλωσή μου που συνόδευε την επιστολή μου προς τον Δήμαρχο του Λονδίνου, περίμενα πολλές ημέρες την αντίδραση του κ.Καμίνη, αλλά και όλων των συνυποψηφίων, κατά των ανιστόρητων και προσβλητικών για τον ελληνικό Πολιτισμό, δηλώσεων του Μπόρις Τζόνσον. 

Χαίρομαι που αντιδράσατε και σας καλωσορίζω στον κοινό αγώνα. Σας γνωστοποιώ την πρόθεση, τόσο την δική μου όσο και ολόκληρου του συνδυασμού μας, να συνταχθούμε στη μάχη για τον επαναπατρισμό των γλυπτών του Παρθενώνα μας. Η δέσμευσή μου αυτή ισχύει σε κάθε περίπτωση. Περιμένω την ίδια δέσμευση από ολους τους συνυποψηφίους και εύχομαι ολόψυχα σε αυτές τις εκλογές, επιτέλους, να κερδίσει η Αθήνα μας” αναφέρει ο υποψήφιος δήμαρχος με τους Ανεξάρτητους Έλληνες στο δήμο Αθηναίων Βασίλης Καπερνάρος.

Διαβάστε επίσης

Το κάλεσμα Κακλαμάνη προς τους υποψήφιους Δημάρχους Αθηναίων Επιστολή του Καπερνάρου στο δήμαρχο του Λονδίνου για τα γλυπτά

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ