Συνάντηση Σαμαρά-Μιχαλολιάκου για τις εκλογές

Συνάντηση Σαμαρά-Μιχαλολιάκου για τις εκλογές

Τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στην πόλη του Πειραιά, το θέμα των παραχωρήσεων των εκτάσεων που ανήκουν στο δήμο και οι επικείμενες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, θα βρεθούν, σύμφωνα με πληροφορίες, στο επίκεντρο της συνάντησης που θα έχει στις 15:00 ο δήμαρχος Πειραιά, Βασίλης Μιχαλολιάκος, με τον Πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, σε γνωστό εστιατόριο στο Πασαλιμάνι.

Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος, σε ερώτηση νωρίτερα σήμερα για το αν θα είναι υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές, είπε ότι αυτήν τη στιγμή δεν θα ήθελε να ανακοινώσει κάτι επισήμως και να βάλει την πόλη σε παρατεταμένη προεκλογική περίοδο.

«Το αν θα είμαι υποψήφιος θα το πω εγώ και όχι τα κόμματα», είπε και τόνισε ότι «κόμμα μου είναι ο Πειραιάς».

Σε αυτό το σημείο δήλωσε, επίσης ότι θα πρέπει να υπάρξει τελικά ένα τέλος στην τόσο ασφυκτική κομματικοποίηση των τοπικών κοινωνιών.

Αναφερόμενος στην υποψηφιότητα του αντιδημάρχου, Γιάννη Μελά, ο οποίος ήταν στο συνδυασμό του, είπε ότι σέβεται το δικαίωμα του καθενός να θέτει τη φιλοδοξία του στην κρίση των πολιτών, αλλά και το δικαίωμα των κομμάτων, όσο και αν έχουν αποδυναμωθεί και αποσυνδεθεί από την ίδια την κοινωνία, να θέλουν να επιβάλουν δημάρχους. Και πρόσθεσε ότι το πολιτικό σύστημα της χώρας θέλει επειγόντως επανίδρυση, για να ξανασυνδεθεί με την κοινωνία και τις νέες γενιές.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ