Μιχαλολιάκος: Έχω εικόνα εντολής από τον λαό

Μιχαλολιάκος: Έχω εικόνα εντολής από τον λαό

Αισιόδοξος για την επανεκλογή του ως δήμαρχος Πειραιά εμφανίστηκε ο Βασίλης Μιχαλολιάκος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ. Ο δήμαρχος Πειραιά τόνισε ότι εισπράττει την στήριξη των πολιτών λέγοντας χαρακτηριστικά, «η εικόνα που έχω από τον πειραϊκό λαό είναι σχεδόν εικόνα εντολής να συνεχίσω».

Ο κ. Μιχαλολιάκος απέφυγε να ανακοινώσει επισήμως αν θα επαναδιεκδικήσει το δήμο επισημαίνοντας ότι δεν είναι πρόθεση του να είναι μακρά η προεκλογική εκστρατεία.

Άφησε δε αιχμές για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και συνδιεκδικητή του για τον δήμο Πειραιά, Θεόδωρο Δρίτσα, αναφέροντας ότι ο ίδιος παραιτήθηκε από όλα τα πολιτικά και τα κομματικά αξιώματα όταν ανέλαβε την ευθύνη να διεκδικήσει το δήμο σε μια δύσκολη στιγμή και όταν του έδιναν ελάχιστες ελπίδες νίκης.

«Κόμμα μου είναι ο Πειραιάς Ο Πειραιάς δεν προσφέρεται για κομματικό λάφυρο»  σημείωσε ο κ. Μιχαλολιάκος χωρίς ωστόσο να αποποιηθεί της πολιτικής του ταυτότητας.

«Είναι παρωχημένης εποχής, είναι ντεμοντέ οι κομματικοί δήμαρχοι».

Ο κ. Μιχαλολιάκος πρόσθεσε ότι στον Πειραιά γίνονται έργα, όπως η ολοκλήρωση της μελέτης για την υπογειοποίηση της Σκυλίτση την ώρα που δρομολογείται και η ανάπλαση της ακτής Μιαούλη.

«Είναι ο καθαρότερος Πειραιάς όλων των εποχών, ενώ έχουμε πλήρη κοινωνική πολιτική σε συνθήκες κρίσης», δήλωσε.

Τέλος αποκάλυψε πως είχε επικοινωνία με το νυν αντιδήμαρχο, Γιάννη Μελά, αναφέροντας ότι «η δήλωση του ερμηνεύεται ότι δεν θα κατεβεί για δήμαρχος, παραμένει στο συνδυασμό που ιδρύσαμε το 2010 και τον αγκάλιασε ο πειραϊκός λαός».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ