ΒΙΝΤΕΟ-Γεωργιάδης: Υποκριτικές οι αντιδράσεις

ΒΙΝΤΕΟ-Γεωργιάδης: Υποκριτικές οι αντιδράσεις

 

Φουντώνει η κόντρα μεταξύ του υπουργείου Υγείας και των γιατρών του ΕΟΠΥΥ, οι οποίοι εκφράζουν την αντίθεσή του με συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, αρνούμενοι να παραδώσουν τα κτίρια, τα οποία σφραγίζονται σήμερα και για έναν μήνα, προκειμένου να μετατραπούν σε Κέντρα Υγείας αστικού τύπου.

Μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή του Star, ο κ. Γεωργιάδης χαρακτήρισε τις αντιδράσεις υποκριτικές. «Δεν υπάρχουν πολλές αντιδράσεις. Έχουμε χιλιάδες πολυϊατρεία σε όλη την Ελλάδα και ένα ή δύο είναι που αντιδρούν. Μην το μεγαλοποιούμε κιόλας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο υπουργός Υγείας, απευθυνόμενος στο διευθυντή των πολυϊατρείων του ΕΟΠΥΥ Δάφνης – Αγίου Δημητρίου και υποψήφιο δήμαρχο, Μανώλη Παπαδακάκη, τον κατηγόρησε ότι κάνει προεκλογική εκστρατεία πάνω στον ΕΟΠΥΥ.

Η δήλωση του κ. Γεωργιάδη προκάλεσε την έντονη αντίδραση του κ. Παπαδακάκη, ο οποίος τόνισε: «20 χρόνια ασχολούμαι ανιδιοτελώς με τα κοινά. Ήρθε τώρα ο κ. Γεωργιάδης να μου προσάψει ότι κάνω προεκλογικό αγώνα».

Μεταξύ άλλων, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι για έναν μήνα, ο ΕΟΠΥΥ και το κράτος παρέχει δωρεάν υπηρεσίες στους ασφαλισμένους του, μέσω των συμβεβλημένων γιατρών με τον ΕΟΠΥΥ, μέσω των εξωτερικών ιατρείων των νοσοκομείων και των Κέντρων Υγείας.

Δείτε τα βίντεο από το Star:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ