• Σακελλαρίδης: Να λύσουμε τα προβλήματα της πόλης

  11:57 πμ, Παρασκευή 14 Φεβ 2014 11:57 πμ, Παρασκευή 14 Φεβ 2014

  Σακελλαρίδης: Να λύσουμε τα προβλήματα της πόλης

  Ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για τον Δήμο της Αθήνας, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, μίλησε στον Realfm και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, για την υποψηφιότητα του την υποψηφιότητα Κασιδιάρη ενώ σχολίασε και το θέμα του Μεγάρου Μουσικής.

  «Συζητήσεις έγιναν πριν την απόφαση. Όταν προτάθηκε ήταν κάτι μη αναμενόμενο για μένα, αλλά μέσα από τις κατάλληλες συζητήσεις, ήταν μια απόφαση συλλογική η οποία μπορεί να στηριχθεί από όλο τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ», αποκάλυψε αρχικά ο κ. Σακελλαρίδης και συνέχισε:

  «Να ψηφήσετε εμένα για δήμαρχο γιατί βασιζόμαστε σε μια συλλογική εμπειρία για τα προβλήματα της πόλης από το 2006 και μετά. Θέλουμε να λύσουμε τα προβλήματα της πόλης αλλά και των γειτονιών. Αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι να ενεργοποιήσουμε τα δραστήρια κομμάτια της κοινωνίας. Να είναι μια νέα δημοτική αρχή που να βασίζεται στη συμμετοχή των πολιτών».

  «Δεν νομίζω βρήκε στο πρόσωπό μου, έναν νέο Τσίπρα. Λίγο πολύ πλέον όλοι οι πολιτικοί χώροι έχουν δώσει χώρο σε νέα άτομα. Η επιλογή μου συμβολίζει μια ανάγκη να εκφραστεί ένας κόσμος, μέσα από μια συλλογική προσπάθεια η οποία έχει όλα τα χαρακτηριστικά ώστε να μπορέσει να συσπειρώσει ένα ευρύτερο κοινωνικό φάσμα», τόνισε ο κ. Σακελλαρίδης.

  «Θέλουμε να εκπροσωπηθούν όσο το δυνατόν περισσότερο οι φωνές των κατοίκων της Αθήνας», πρόσθεσε.

  «Δεν θέλουμε να επικεντρωθούμε στο πρόσωπο του Κασιδιάρη. Όποιος και να ήταν στον δεύτερο γύρο, θα ήμασταν απέναντι του. Οι δημοκρατικοί πολίτες της Αθήνας θα δώσουν την απάντηση. Πλέον έχουν πέσει οι μάσκες. Μετά από τόσο καιρό και τόσες αποκαλύψεις ο κόσμος έχει αρχίσει και αντιλαμβάνεται και τα χαρακτηριστικά αυτής της υποψηφιότητας και το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή αποτελεί μέρος αυτού του συστήματος, το οποίο πολεμάει», σχολίασε σε σχέση με την υποψηφιότητα Κασιδιάρη.

  «Ο Δήμος της Αθήνας πρέπει να στηρίζει τέτοιους προσπάθειες, σε κάθε περίπτωση όμως αυτού του τύπου οι χρηματοδοτήσεις θα πρέπει να γίνονται κάτω από τέτοιες συνθήκες που να μην υπάρχει ούτε μια υπόνοια ότι εξυπηρετούνται συμφέροντα. Θα ήμουν αντίθετος αυτή τη στιγμή να δώσουμε τα χρήματα στο Μέγαρο Μουσικής. Μπορούν να βρεθούν άλλοι πόροι για το Μέγαρο Μουσικής. Ο Δήμος της Αθήνας αυτή τη στιγμή, έχει άλλες προτεραιότητες», ήταν το σχόλιο του κ. Σακελλαρίδη για το Μέγαρο Μουσικής.

  Ακούστε το ηχητικό:

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα