Κακλαμάνης: Χτύπησαν λάθος πόρτα…

Κακλαμάνης: Χτύπησαν λάθος πόρτα…

 

Για «καρεκλοκένταυρους» της Συγγρού και του Μαξίμου έκανε λόγο ο υποψήφιος για τον Δήμο Αθήνας, Νικήτας Κακλαμάνης, μιλώντας στον Real Fm και στον Βασίλη Κουφόπουλο, λέγοντας ότι «χτύπησαν λάθος πόρτα».

«Αν είχε συνεδριάσει για παράδειγμα η Κεντρική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας και είχε γίνει μία ελεύθερη δημοκρατική συζήτηση  για τις υποψηφιότητες στις περιφέρειες και στους μεγάλους δήμους και δεν με επέλεγαν οι συνάδελφοί μου, άσχετα πως θα ένιωθα, θα το είχα αποδεχθεί», ανέφερε ο Νικήτας Κακλαμάνης και πρόσθεσε:

«Αλλά αποφάσεις καρεκλοκένταυρων της Συγγρού και του Μαξίμου, χτύπησαν λάθος πόρτα».

«Στα κόμματα, η ευθύνη δεν είναι αναλογική. Πηγαίνει από την κορυφή προς τα κάτω. Ένα πράγμα με ενοχλεί στην ιστορία της διπλής υποψηφιότητα. Μήπως γίνει η αιτία να είναι στον δεύτερο γύρο κάποιο άλλο πρόσωπο», σημείωσε ο κ. Κακλαμάνης επισημαίνοντας ότι αυτό πρέπει «να το λαμβάνουν πρώτοι υπόψη αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις». Ωστόσο εκτίμησε ότι κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί. 

«Είναι δεδομένο ότι εγώ δεν είμαι πλέον κομματικός υποψήφιος, αλλά εγώ την Αθήνα την κάνω κέφι. Αυτό είναι που δεν μπορούν να καταλάβουν κάποιοι. Δεν είναι καπρίτσιο, είναι κέφι» συμπλήρωσε.

 

Ακούστε το ηχητικό:

 

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ