Βίτσας: Στόχος μας να ρίξουμε την κυβέρνηση τώρα

Βίτσας: Στόχος μας να ρίξουμε την κυβέρνηση τώρα

Ο γραμματέας της κεντρικής πολιτικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βίτσας, μίλησε στον Realfm και την εκπομπή της Κάτιας Μακρή, για την υποψηφιότητα Βουδούρη, τις δημοτικές-περιφερειακές εκλογές, αλλά και τις ευρωεκλογές.

«Είναι ανακριβές ότι απορρίπτουν οι νομαρχιακές επιτροπές την απόφαση της κεντρικής επιτροπής. Υπήρξαν και διαφορετικοί ψήφοι. Εμείς αναζητάμε τη γνώμη των οργανώσεων όμως η κεντρική επιτροπή παίρνει τις αποφάσεις συνεκτιμώντας το γενικό πολιτικό πλαίσιο και τις ειδικές ανάγκες κάθε περιοχής», σχολίασε αρχικά ο κ. Βίτσας για τις αντιδράσεις στην υποψηφιότητα Βουδούρη και συνέχισε:

«Συνεχίζουμε στον δικό μας πολιτικό στόχο που είναι να ρίξουμε την κυβέρνηση τώρα».

«Στην Πελοπόννησο όμως υπάρχει μια πολιτική του κ. Τατούλη, ο οποίος είναι ο πρωταθλητής μνημονιακός περιφερειάρχης, θα λέγαμε ότι είναι ο Φούχτελ της Πελοποννήσου και για ζητήματα που αφορούν και τους ΧΥΤΑ και των νερών και το σύνολο της ανάπτυξης της Πελοπονήσσου. Ο ίδιος έχει επισημάνει ότι επιθυμεί να κάνει την Πελοπόννησο ειδική οικονομική ζώνη. Η υποψηφιότητα του Οδυσσέα Βουδούρη θα αντιμετωπίσει και θα νικήσει αυτή την πολιτική άποψη»., πρόσθεσε .

«Όλοι μαζί πρέπει να επιχειρήσουμε μέσα από έναν δημοκρατικό και αντιμνημονιακό δρόμο, να διώξουμε ταχύτατα την τρόικα και την κυβέρνηση Σαμαρά με ολίγον από Βενιζέλο. Για μας αυτό είναι πέραν του καθαρού», σχολίασε ακόμα ο κ. Βίτσας.

«Ένα από τα ζητήματα είναι το πόσο δημοκρατικό είναι να αλλάζεις τους κανόνες τις πολιτικής ζωής την τελευταία στιγμή, όπως εσένα σε συμφέρει. Με όποιο τρόπο και να επιλέξει η κυβέρνηση να κάνει τις ευρωεκλογές, για μας και για την κοινωνία, ένας είναι ο δρόμος, να τους νικήσουμε. Έχουμε ικανότατα στελέχη.».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ