ΒΙΝΤΕΟ-Καπερνάρος: Η λίστα με τα ονόματα των βουλευτών άλλαξε

ΒΙΝΤΕΟ-Καπερνάρος: Η αρχική λίστα με τα ονόματα των βουλευτών άλλαξε

Για την υπόθεση που είδε το φως της δημοσιότητας και αφορά τρεις βουλευτές που φέρονται να ελέγχονται για μεταφορά χρημάτων στο εξωτερικό, μίλησαν ο βουλευτής της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας και ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ., Βασίλης Καπερνάρος, στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1.

Ο κ. Κικίλιας δήλωσε ότι «το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και η αλήθεια πάντα βρίσκει τρόπο να φαίνεται». Ο βουλευτής της ΝΔ διευκρίνισε ότι η οικογένειά του «εκποίησε παραλιακό οικόπεδο, στο οποίο ήταν συνιδιοκτήτης και έστειλαν τα λεφτά στην Κύπρο». Ωστόσο, όπως τόνισε, πέντε μήνες πριν γίνει βουλευτής το ποσό που του αναλογούσε επέστρεψε σε ελληνικές τράπεζες και, μετά από λίγους μήνες, όπως είπε, το ίδιο έπραξαν και οι γονείς του.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ο κ. Θεοχάρης τον διαβεβαίωσε ότι θα βγει άμεσα το πόρισμα. «Η ΝΔ, όταν τίθεται θέμα ηθικής και αξιών και πρέπει να διαγράψει κάποιον το κάνει και, όταν το δίκιο είναι με το μέρος κάποιου, όπως στην περίπτωση μου, τον υπερασπίζεται, όπως έκανε χθες με το πρόσωπό μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Κικίλιας επισήμανε ότι, όταν η κυβερνητική πλειοψηφία είναι 153 βουλευτές και ξαφνικά για τρεις βουλευτές της ΝΔ βγαίνει αυτό, τίθενται ερωτήματα και όταν, μετά από λίγες ώρες, καταρρίπτεται, αυτά τα ερωτήματα αυξάνονται, υπογραμμίζοντας ότι στην περιπέτειά του ως υποψήφιος Περιφερειάρχης είχε τέτοιες ενδείξεις.

Από την πλευρά του, ο κ. Καπερνάρος ανέφερε ότι η αρχική λίστα με τα ονόματα των βουλευτών «ήταν άλλη και είχε ονόματα μόνο βουλευτών της ΝΔ», ενώ, όπως υποστήριξε, «μετά από παρέμβαση άλλαξε».

Μεταξύ άλλων, ο κ. Καπερνάρος τόνισε ότι αν θα είναι υποψήφιος ή όχι στην Αθήνα, θα αποφασιστεί στη σημερινή Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Δείτε τα βίντεο από τον ΑΝΤ1:

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ